Bărbatul în vârstă de 38 de ani, agent în cadrul Poliției Municipiului Dej, a fost transportat e urgență la spital după ce s-a împușcat în această dimineață în cap, chiar înainte de a intra în tură. Politistul și-a pus arma la tâmplă și s-a împușcat în cap în fața colegului său (detali AICI).

Agentul a fost transportat în stare critică la spitalul din Dej. Aici, medicii au dat teribilul verdict: agentul a suferit leziuni incompatibile cu viața, fiind menținut în viață doar de aparate la secția de terapie intensivă a Spitalului Municipal Dej, conform somesanul.ro.

Pronosticul medicilor este unul extrem de rezervat, familia fiind așteptată să decidă dacă este de acord cu prelevarea de organe în vederea donării.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi fost cercetat disciplinar de fostul comandant, Marton Elek, reținut de DNA pentru modul în care se comporta cu subalternii.

”La data 31 octombrie a.c., în jurul orei 07.50, la nivelul Poliției municipiului Dej a fost înregistrat un incident cu cadru. Un agent de poliție a suferit leziuni grave, în urma folosirii armamentului. Conform primelor date, acesta s-ar fi împușcat cu armamentul din dotare. 

În cauză, a fost solicitat de urgență, prin apel 112, un echipaj medical, pentru a-i acorda îngrijiri medicale de specialitate.

Șeful Poliției Dej, reținut de DNA Cluj, pentru fapte de corupție, a fost acuzat și să își jignea în ultimul hal subalternii.  

”Gunoi, zero barat, popor de sclavi, români proști!”, erau injuriile adresate de comisarul șef Marton Elek, șeful Poliției Dej, subalternilor. Este vorba despre o femeie și un bărbat, pe care Elek îi jignea zilnic, furios că nu își fac treaba.

”În intervalul august 2020 – septembrie 2022, suspectul Marton Elek, în calitatea menționată mai sus, în repetate rânduri, în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a adresat expresii jignitoare lucrătorilor de poliție din cadrul Poliției Municipiului Dej și din cadrul Secției Rurală de Poliție Dej”, precizează procurorii DNA Cluj.

coral