Ministerul Afacerilor Interne a publicat pe contul sau de Facebook povestea unei frumoase politiste in varsta de 21 de ani.

Tanara este din Ulmeni si, potrivit MAI, participa la misiuni dificile in strada.

"Acum doi ani, o tanara de 21 de ani si 1,66 inaltime, imbracata in uniforma, intra pentru prima data in sediul politiei orasului Ulmeni. Era prima ei zi de munca.
Fiind singura femeie din acel colectiv, imediat s-a dus vestea.
– Avem un nou coleg, de fapt colega!
– Femeie? Probabil va sta printr-un birou.
– Da' de unde, va lucra la ordine publica.
– Adica ne-au dat o femeie sa avem grija si de ea cand mergem la interventii? Hai sa vorbim cu sefu’.
In numai cateva minute, toti au fost lamuriti.
– Laura este noua voastra colega. Va lucra la ordine publica, dar nu trebuie sa va faceti griji. De 13 ani face judo, iar de 5 ani are centura neagra. Eu zic ca o sa doriti sa mergeti cu ea la interventii.
Aceste vorbe s-au adeverit. In cei doi ani de activitate, Laura a participat la multe astfel de actiuni si, nu de putine ori, cei certati cu legea care au privit-o de sus au facut imediat cunostinta cu solul!

Totusi, cea mai mare satisfactie a fost atunci cand, doar printr-o discutie, a reusit sa calmeze un individ recalcitrant si foarte violent, recidivist, care si-a dat seama ca poate si plange.
– Si cei mai rai baieti plang cateodata daca stii sa le vorbesti, ne-a spus Laura!
Desigur, nu a uitat sportul, de curand a castigat locul III la campionatele nationale de seniori si urmeaza sa participe la Campionatul mondial de judo al celor care lucreaza in ministerele de interne.
Pe noi ne-au impresionat felul Laurei de a fi, corectitudinea si seriozitatea ei!
Daca ajungeti prin Ulmeni si o vedeti va rugam sa o salutati si in numele nostru. Chiar merita!
P. S. Astazi este Ziua Mondiala a Sanatatii. Nu uitati ca sportul inseamna sanatate!", a fost textul publicat pe pagina de Facebook a MAI.

Un barbat a cerut MAI numarul de telefon al tinerei

Impresionat de frumusetea tinerei, un barbat a cerut MAI numarul de telefon al acesteia. Reactia Ministerului de Interne a fost fabuloasa.

"Un numar de telefon se poate?", a intrebat acesta.

"112", a raspuns MAI.

coral