Una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicala romaneasca a fost nevoita sa dea explicatii in fata oamenilor legii! Anda Adam a fost oprita in trafic de politisti dintr-un motiv uluitor. Totul i s-a tras de la bolidul de lux cu care face senzatie pe strazile Capitalei.

Efortul pe care cantareata l-a facut in trecut, cand si-a tunat Porsche-ul, nu a fost in zadar. Si asta pentru ca, acum, oriunde ar merge, Anda Adam atrage toate privirile cu bijuteria ei pe patru roti. Cantareata a atras insa si atentia oamenilor legii, care n-au ezitat si au oprit-o in trafic.

Culoarea masinii i-a atras si pe politisti

Anda Adam a fost surpinsa in zona Dorobanti din Capitala, unde aceasta a fost oprita in trafic de un echipaj de la Rutiera. Din cate se pare, artista a dat explicatii politistilor pentru culoarea masinii sale. Verdele lime mat – pe care l-a ales atunci cand si-a tunat masina – a starnit interesul oamenilor legii, care au fost extrem de vigilenti in momentul in care artista a trecut pe langa ei. Imediat, echipajul a luat urma vedetei si a tras-o pe dreapta.

Dupa ce au luat actele la puricat si s-au asigurat ca folia cu care este colantata masina ar fi omologata, politistii au lasat-o pe cantareata sa plece. Astfel ca Anda Adam si-a vazut linistita de drum, dupa minutele de tensiune pe care le-a trait atunci cand a fost luata la bani marunti de catre politisti.

Obsesie pentru verdele neon!

”Am o obsesie cu verdele asta neon. Nu este de acum, aceasta obsesie o am de mult timp. Am multe chestii verzi chiar si in casa. Atunci cand am fost sa aleg culoarea pentru masina am ales verde pentru ca eu cred ca imi place foarte tare. Am vrut sa fac o culoare mai nebuna, dar ar fi fost o culoare prea de fata si sotul meu mi-a zis: «Bai, din cand in cand o sa mai merg si eu cu masina si nu vreau sa o faci roz pentru ca eu nu o sa ma mai urc in ea». Pentru ca o conduce si sotul meu, eu am ales o culoare neutra, sa fie si de fata si de baiat”, declara  Anda Adam.

coral