Politistul Viorel Teaca a postat pe pagina sa de Facebook fotografii cutremuratoare din curtea barbatului de 65 de ani din Caracal – Gheorghe Dinca – taximetristul care este suspectat ca a ucis doua tinere pe care le-ar fi luat ”la ocazie”.

Politistul Viorel Teaca scrie ca barbatul de 65 de ani este principalul suspect in cazul fetelor disparute. Cei care au efectuat perchezitia la locuinta sa au descoperit, stupefiati, ramasite umane. Totodata, politistul Viorel Teaca ofera si informatii despre modul in care taximetristul actiona.

”Suspect principal in cazul fetelor disparute din Olt!  Nu am cuvinte, nu mai am ce sa spun, pur si simplu nu mai stiu!

Descoperire socanta in cazul fetelor disparute in Olt! Cele doua fete disparute in Caracal ar fi fost ucise de soferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto in varsta de 65 de ani, a descins politia vineri de dimineata. Potrivit Antena3, care citeaza surse din ancheta, politistii au gasit ramasite umane acasa la acest sofer, care se presupune ca a luat la ocazie pe una dintre fete. Informatia nu a fost confirmata oficial pana la transmiterea acestei stiri. Se pare ca acesta le lua cu taxi , le maltrata pe bancheta din spate si le ducea la locuinta lui din Caracal!”

 

coral