Cele mai cunoscute gemene siameze din lume, Abby şi Brittany Hensel s-au născut la 7 martie 1990, în Minnesota, Statele Unite. Viaţa lor a devenit o poveste foarte populară chiar şi peste ocean. Chiar dacă au 31 de ani, ele au rămas la fel de prietenoase, pline de viaţă şi au bifat mai multe realizări.

Gemenele au absolvit Universitatea Bethel şi au început o carieră ca profesoare de matematică la o şcoală primară. Singurul dezavantaj este că primesc doar un salariu, deşi la finalul studiilor au obţinut două diplome. De asemenea, de ceva timp ele se bucura de condus. Gemenele au reuşit fără mari probleme să obţinută permisul de conducere. Abby este răspunzătoare de pedale, iar Brittany de restul.

Deşi s-au născut unite, nimic nu le-a împiedicat să ducă o viaţă normală şi împlinită. Părinţii le-au încurajat să facă sport şi să socializeze cu oamenii. Aşa au reuşit să-şi facă mulţi prieteni.

De la o vârstă fragedă, Abby şi Brittany au participat la diverse reality show-uri, unde îşi povesteau activităţile de zi cu zi. Fetele au avut propria emisiune la postul TLC.

Când s-au născut, în martie 1990, gemenele siameze Abby şi Brittany Hensel au primit primit de la medici un diagnostic sumbru – speranţa lor de viaţă era de doar câţiva ani. Astăzi, fetele au 31 de ani, au terminat facultatea şi şi-au găsit un loc de muncă cât se poate de obişnuit. Abby şi Brittany se încăpăţânează să ducă o viaţă cât mai normală, iar familia, prietenii şi medicii sunt cu toţii surprinşi de evoluţia lor spectaculoasă.

Abby şi Brittany, gemenele siameze cu o poveste de viaţă ca un scenariu de film

S-au născut în Minnesota, în 1990, cu un singur corp şi două capete. Abby şi Brittany controlează fiecare câte o jumătate de corp, cu toate că la nivelul organelor interne lucrurile stau diferit. Chiar dacă au două mâini şi două picioare, gemenele au inimi separate, două coloane vertebrale, două stomacuri, plămâni şi rinichi separaţi, dar un singur ficat, un singur intestin gros, unul singur subţire şi un singur set de organe sexuale.

coral