Jandarmii clujeni au strâns bani pentru a achiziţiona un sistem de producere a energiei electrice cu panouri solare. Sistemul a fost donat unei familii care trăieşte izolată în munţi

Jandarmii din judeţul Cluj au strâns bani şi au reuşit să cumpere un sistem de producere a energiei electrice cu panouri solare. Nu pentru ei, ci pentru o familie formată din două persoane, tată şi fiică. Cei doi trăiesc izolaţi în munţi şi nu au avut niciodată curent electric.

Jandarmii au cumpărat sistemul şi apoi l-au montat pe casa din vârful muntelui.

„Un tată îşi creşte de unul singur fiica în vârstă de 14 ani într-o casă de pe creasta muntelui, acolo unde pământul atinge cerul. Cum nevoile familiei sunt numeroase, colegii noştri ar fi putut să vină în sprijinul acesteia cu alimente şi haine, dar alegerea lor a fost aparte, reuşind să îi ofere ajutor pe termen lung. Ştiind că tatăl şi fiica locuiesc într-o casă fără curent electric, au strâns bani pentru achiziţionarea unor panouri solare care să le servească de acum înainte drept sursă de curent”, au povestit jandarmii pe Facebook.

coral