Joy Smith, o femeie de 52 de ani din Marea Britanie careia medicii ii mai dadeau doar sase saptamani de trait, sustine ca s-a vindecat de cancer cu ajutorul unui tratament pe baza de ulei de canabis. Ea a decis sa apeleze la aceasta forma alternativa de terapie dupa ce a citit despre cazuri similare, iar acum a hotarat sa isi spuna povestea pentru a populariza folosirea acestei substante minune si pentru a transmite ca oricand exista speranta.

In august 2016, Smith a fost diagnosticata cu cancer la stomac in ultima faza, neoperabil. Disperata sa gaseasca o solutie, britanica a apelat la un tratament cu ulei de canabis, in paralel cu chimioterapia. Acum, la doi ani si jumatate dupa inceperea terapiei, aceasta este descrisa de doctori drept "cea mai norocoasa femeie din lume", intrucat boala a intrat in remisie.

"Este un miracol, doctorii imi spun Wonder Woman (n.r. femeia minune). Uleiul de canabis este solutia, oamenii mor, iar chimioterapia nu ii ajuta", spune Joy Smith.

Vorbind despre uleiul de canabis, femeia spune ca nu ar mai trai astazi daca nu ar fi folosit aceasta substanta. "Cand ti se dau sase saptamani de trait, crede-ma ca incerci orice. Si eu eram putin sceptica la inceput, pentru ca nu mai luasem asa ceva, dar astazi recunosc ca nu as fi aici daca nu ar exista aceasta substanta. Si vreau sa spun tuturor acest lucru", a declarat Smith.

Femeia isi aminteste ca, in momentul in care a fost diagnosticata cu cancer in faza terminala, doctorii i-au spus ca sedintele de chimioterapie i-ar prelungi putin durata vietii, insa nu ar reusi sa o vindece. Cand a aflat ca sufera si de sepsis (sindrom clinic cauzat de un raspuns inflamator exagerat al organismului-gazda la o infectie), Smith a decis sa inceapa tratamentul cu ulei de canabis.

"La inceput nu voiam sa iau, nu stiam ce este. Dar apoi m-am interesat daca cineva s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis si am inceput si eu tratamentul. E imposibil, dar am invins stiinta. Prietenii imi spun ca, daca putea sa o faca cineva, eu eram acea persoana. Si iata-ma, sunt inca aici", a explicat Smith.

Faptul ca s-a vindecat de cancer folosind ulei de canabis a surprins-o chiar si pe Joy Smith insasi, care deja apucase sa isi indeplineasca ultimele dorinte, asa-zisul "bucket list" pe care oamenii si-l intocmesc atunci cand stiu ca urmeaza sa moara in curand. "Am facut tot ce am vrut sa fac", conchide femeia.

Uleiul de canabis este un supliment natural cu multiple proprietati benefice pentru organism, confirmate de numeroase studii clinice internationale. Intrucat acesta nu contine THC, nu are efecte psihoactive, fiind 100% legal si benefic pentru organism. Daca si tu vrei sa te bucuri de avantajele miraculoase ale acestei substante, trebuie sa alegi produse certificate, cu o concentratie cat mai apropiata de 100%, precum cele de la CBDLife.ro!

coral