Este povestea de groaza pe care a trait-o Gina, o fata din Ialomita batuta, violata si jucata la barbut si obligata sa se prostitueze de tatal ei pe cand avea 14 ani. Tanara fusese abandonata la nastere de mama ei.

A fost infiata si se parea ca situatia ei se va indrepta. Viata insa i-a mai dat o lovitura si mama sa adoptiva a murit, cand avea doar 11 ani. A ajuns pe mainile tatalui care avea sa o treaca printrun adevarat calvar. Gina are acum 28 de ani si povesteste totul.

”Am inceput sa fiu violata la 11 ani, de tatal meu! Am fost vanduta de patru ori. M-a dezbracat in pielea goala, a inceput sa ma bata cu sipcile.

Viata mea de calvar a inceput cand a murit mama mea.

Aveam 11 ani. Eu stateam pe pat, el a venit beat, a inceput sa ma mangaie. Nu stiam ce sa fac. Am tipat, mi-a pus mana la gura si a inceput sa ma violeze. M-am dus la Politie, am spus, dar de acolo mi s-a spus ”, povesteste Gina.

A fost trimisa la cersit de tatal ei, dar barbatul nu s-a multumitm cu banii adusi de acasa de fiica lui. I s-a parut ca e pera putin. A vandit-o, sustine tanara.

”Prima data m-a vandut la 14 ani si jumatate. In Amara, Ialomita, era, fortata sa fac…ce nu-mi place.

Am ramas insarcinata cu cel caruia ma vanduse tatal meu. Era un iad ce traiam acolo. Am fugit de la el, am fugit la tatal meu, care ma vanduse. Am fugit cu copilul in brate. M-a primit, m-a lasat sa dorm o noapte… Am inceput sa lucrz si, cand m-am intors acasa, copilul nu mai era… Era o masina acolo… Si m-a vandut iar! Nu stiu ce s-a intamplat cu baietelul nici azi. Daca-i viu, daca-i mort.

Cel care m-a luat m-a pus la cersit, m-a batut. Am fost iar vanduta, chinuita, am fost data la barbut…”, dezvaluie Gina.

Cel care o cumparase a vrut sa faca bani cu ea peste hotare. ”M-a urcat in autocar si nu stiu cum am ajuns eu in Franta, pentru ca eram minora. Acolo m-a bagat la cersit. Ma imbraca in araboaica. Iar cand veneam de la cersit, trimitea peste mine tot felul de oameni, de culoare, arabi… tot. Ca sa produc bani.

Daca nu produceam intr-o zi, ma omora cu bataie. Am reusit sa scap de acolo dupa doi ani. Am fugit.

L-am cunoscut pe Ionut, in 2009. Sotul meu”, spune Gina. Patru ani mai tarziu, Ionut a fost arestat. Gina a ramas singura, cu doi copii. Din nou calvar. S-a intors in Romania.

Apoi a plecat, din nou, in Franta, pentru a-si castiga painea. Calvarul s-a oprit mult mai tarziu. Gina si-a spus Trista poveste la Antena3. coral