Vasi Borcan este concurentul iUmor care a uimit pe toata lumea cu autoironia! Aflat intr-un scaun cu rotile, dependent de acesta, tanarul i-a facut sa rada in hohote pe jurati pe cei care i-au privit numarul. Tot el este cel caruia Irena Boclina i-a cedat premiul de 20 000 de euro.

Vasi Borcan are o poveste de viata impresionanta. Greu incercat cu probleme grave, Vasi dovedeste o tarie psihica asa cum rar ne este dat sa vedem la cineva. La varsta de 12 ani a ajuns in scaun cu rotile din cauza distrofiei musculare. Pe parcurs si-a pierdut forta fizica. Nu si-a pierdut speranta insa, si reuseste mereu sa fie un exemplu pentru oamenii care-l cunosc si-i afla povestea, asa cum s-a intamplat si la iUmor.

"Nu-mi imaginam nicio clipa ca se va intampla asta, este o suma destul de importanta si putini oameni ar face gestul acesta. Ma onoreaza foarte mult si mã face si pe mine sa simt ca am facut ceva frumos in viata!", a spus Vasi Borcan, dupa ce a aflat ca Irena Boclinca ii doneaza cei 20 000 de euro.

coral