Daca s-ar realiza un film despre viata Biancai Dragusanu, scenaristii si producatorii nu ar sti ce experiente de-ale divei sa nu puna in scena. Astazi, un barbat controversat a facut publica o poza de colectie cu fosta prezentatoare de la Kanal D. Unii dintre cei care au vazut imaginea au fost destul de surprinsi.

Poza cu Bianca Dragusanu despre care se va vorbi mult

Bianca Dragusanu s-a pozat in urma cu cativa ani cu Livian, fiul lui Nelson Mondialu. Tanarul s-a intalnit cu vedeta intamplator si a dorit sa se fotografieze alaturi de ea, iar aceasta nu l-a refuzat. Dupa cum puteti vedea in galeria foto a articolului, fosta prezentatoare TV l-a cunoscut pe Livian Nelson Pop pe vremea cand ea nu isi facute atat de multe operatii estetice, insa… chiar si asa era extrem de sexy, iar barbatii nu puteau sa reziste in fata frumusetii sale. Astazi, baiatul lui Nelson Mondialu “a scapat” pe Internet imaginea de colectie cu Bianca Dragusanu.

Livian Nelson Pop s-a remarcat odata cu participarea lui in cel de-al doilea sezon de la “Puterea Dragostei”, unde s-a indragostit de Bianca Comanici, cea mai longeviva concurenta de la show-ul prezentat de Andreea Mantea. In prezent, ei traiesc o frumoasa poveste de iubire.

coral