News Flash:

Predicția Marianei Cojocaru despre războiul Rusia – Ucraina. Ce se întâmplă cu România

21 Martie 2022
1998 Vizualizari | 0 Comentarii
Predic ia Marianei Cojocaru despre r zboiul Rusia Ucraina

Mariana Cojocaru, unul dintre cei mai pricepuți astrologi de la noi din țară, a făcut dezvăluiri sumbre despre războiul Rusia – Ucraina. Potrivit astrogramei făcute de aceasta, conflictul ruso-ucrainean poate dura săptămâni sau chiar ani. Ce se va întâmpla cu România în această situație?

Cât va mai ține războiul dintre Rusia și Ucraina

Mariana Cojocaru a făcut predicții despre războiul dintre Rusia și Ucraina. Astroloaga a detaliat dacă Vladimir Putin va ajunge la un acord sau nu cu președintele ucrainean, Volodimir Zelenski. În plus, ea a precizat și dacă un posibil război va avea loc la noi în ţară, ținând cont că toți românii sunt îngrijoraţi.

Conform astrogramei făcută de Mariana Cojocaru, conflictul dintre cele două țări se află pe cicluri karmice în relaţie cu cifra trei. Deci poate dura încă trei săptămâni, trei luni sau trei ani. În cadrul unei emisiuni tv, Mariana Cojocaru a dezvăluit că Vladimir Putin nu este de neînvins.

„Este un conflict într-un an al revoltelor mari, care trebuie gestionat foarte bine şi mai ales la nivel de diplomaţie. Acolo este o răfuială karmică, de vieţi, între titanii lumii. Toţi au axă karmică în Peşti şi în Fecioară. Acum suntem în zodia Peştilor.

Acum totul ţine de cum vor reuşi, cu înţelepciune, să găseacă soluţii în aşa fel încât să nu sacrifice vieţile copiilor. Există anumite marcaje care vin pe cicluri karmice în relaţie cu trei. Poate să fie trei săptămâni, trei luni sau poate să se prelungească trei ani.

Este important ca soluţia să fie una foarte bună pentru oamenii care suferă şi care nu au greşit cu nimic. Pe 14 aprilie, Luna Neagră va intra în Rac. Vladimir Putin este Balanţă, dar are predominantă în Berbec, pentru că Balanţa este o zodie a echilibrului. Vor exista nişte negocieri, care nu vor fi neapărat la vedere, adică să le ştim noi. Trebuie să găsească o cale de negociere toţi.

Mesajul Papei Francisc este foarte important. Există oameni pe planeta asta care pot vorbi şi pot avea influenţă asupra lui Putin. Cu cât vor fi mai isteţi, mai orientaţi şi diplomaţi ai noştri, cu atât ne va fi mai bine”, a declarat Mariana Cojocaru la emisiunea Exclusiv Vip, de la Prima TV.

O şcoală de arte unde se adăposteau 400 de persoane în oraşul ucrainean Mariupol, asediat de forţele ruse, a fost lovită sâmbătă de o bombă, transmit autoritățile ucrainene. Înainte de aceste atacuri, Rusia a anunțat că a lansat rachete spre Ucraina, de pe navele sale din Marea Neagră și Marea Caspică.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1160 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036252 (s)