News Flash:

Prefectul de Cluj Mircea Abrudean s-ar putea să fi infectat alte 12 persoane cu COVID-19

6 Iulie 2020
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
abrudean

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, s-ar putea să fi infectat alte 12 persoane. Acestora li s-a recomandat să rămână în izolare la domiciliu. Prefectura a fost dezinfectată în această dimineață, iar activitatea nu va fi întreruptă. Reamintim că prefectul Mircea Abrudean a fost testat pozitiv cu COVID-19 în data de 5 iulie. Acesta, împreună cu soția și copilul lui de 9 luni, a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase.

„In urma anchetei epidemiologice realizate de DSP Cluj, s a stabilit un număr de 12 contacti directi apropiați, carora li se a recomandat autoizolarea la domiciliu. Clădirea Instituției Prefectului a fost dezinfectata in această dimineață. Activitatea curenta nu este afectata”,  a transmis astăzi prefectul.

Mesajul prin care prefectul Abrudean anunța că este infectat

„In cursul serii de 4 iulie, am fost cu băiețelul nostru de 9 luni la UPU Pediatrie, pentru că avea febra, care am crezut inițial că are legătură cu ieșitul dințișorilor. După consultul de specialitate, medicii au constatat că are faringo amigdalita. Având în vedere simptomatologia, a fost recoltat pentru testare Covid19. Rezultatul a venit în după-amiaza de 5 iulie pozitiv, motiv pentru care ne-am testat și eu și soția mea, ambele rezultate fiind pozitive, cu toate că suntem asimptomatici.

In cursul acestei dimineți ne vom interna cu toții la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase. Ancheta epidemiologică este în curs de realizare de către DSP Cluj.

Consider că este extrem de importanta transparenta, așa cum am procedat și până acum în comunicarea publică.

Vreau sa îi îndemn încă o dată pe toți clujenii sa fie responsabili, sa se prezinte la medic atunci când prezintă simptome, iar celor care încă pun la îndoiala existența acestui virus, sa se gândească de două ori înainte de a face astfel de afirmații.

Am toată încrederea în sistemul nostru medical, care a avut rezultate excelente până acum și sunt convins că vom trece cu bine peste această perioadă! Va doresc tuturor multa sănătate și succes in tot ceea ce faceți. Va voi tine la curent cu evoluția situației”, a transmis prefectul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032609 (s)