Într-un castel părăsit, întunecat, în care toate lucrurile sunt negre, trăieşte o vrăjitoare alături de motanul ei, Alfonso. Enervată de faptul că motanul este invizibil în castelul negru, vrăjitoarea apelează la magie și îl preschimbă într-un motan verde. Așa începe spectacolul „Alfonso și vrăjitoarea”, a cărui premieră are loc luni, 14 octombrie a.c., de la ora 18.00, la Teatrul „Puck”.

Spectacolul nonverbal îl are în prim-plan pe motanul vrăjit, a cărui viață s-a schimbat brusc: nu mai poate dormi pe fotoliu pentru că este văzut, nu se mai poate căţăra pe candelabru pentru că este prins, nu se mai poate vârî în pat pentru că este descoperit şi alungat în grădină… în grădina verde!

În final vrăjile sunt dezlegate, iar cei doi trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți!

Scenariul și regia sunt semnate de Decebal Marin, scenografia și pictura de Elena Ilaș, sculptura de Florin Marin, iar mecanismele de Iulian Lungu, Călin Mureșan și Decebal Marin.

Distribuția este formată din Ramona Atănăsoaie, Iulian Lungu, Călin Mureșan și Angelica Pamfilie.

Vârsta minimă recomandată este de patru ani.

Premiera face parte din programul Festivalului Internațional „Puck”. Cea de-a 18-a ediție a evenimentului are loc între 14 și 18 octombrie, reunind spectacole din șapte țări, precum și ateliere, întâlniri și workshop-uri.

Festivalul Internațional „Puck” 2019 este organizat de Teatrul de Păpuși „Puck”, cu sprijinul Consiliului Județean Cluj, al Primăriei Cluj-Napoca, UNITER și al DRI, precum și al asociațiilor Prietenii lui Puck și Puppet Media.

coral