News Flash:

Preotul care se excita cu o fetiță de 11 ani în timpul spovedaniei, premiat de șefi / Perversul în sutană, un exemplu pentru Biserica Ortodoxă Română

8 Septembrie 2021
1522 Vizualizari | 0 Comentarii
1

Preotul din Călărași înregistrat în timpul spovedaniei, în timp ce îi mărturisea dragostea unei fetițe, este un exemplu pentru Biserica Ortodoxă Română, care a organizat un eveniment de proporții, pentru a demonstra că îl susține și îl apreciază pe pervers.

Biserica Ortodoxă Română știe să îi recompenseze pe popii care vor să facă sex cu fetițe de 11 ani

Pentru popa care se excita la spovedanie, cu gândul la o copilă, BOR a organizat un eveniment de zile mari

La eveniment a participat însuși protopopul, care le-a arătat enoriașilor că îl susține pe pervers

La doar câteva zile după ce înregistrarea audio cu preotul Cătălin Eugen Ștefan din Călărași a șocat o țară întreagă, când toată lumea se aștepta ca perversul să fie dezbrăcat de hainele preoțești, „boșii” parohului au organizat un fel de „spirală”, un cerc pastoral, pentru a arăta tuturor că îl susțin pe acesta și că apreciază cum lucrează popa cu enoriașele de 11 ani.
„Cu ocazia hramului parohiei Curcani din Protopopiatul Olteniţa, s-a desfăurat cercul pastoral zonal la care au participat preoţi din parohiile aparţinătoare acestei zone în care este cuprinsă şi parohia Curcani, în frunte cu Preacucernicul părinte Protopop Necula Marian. (...) De asemeni în cadrul cercului pastoral s-au discutat de către preoţii prezenţi probleme pastoral misionare. Atmosfera a fost una de comuniune frăţească”, au explicat șefii perversului, arată Spynews.

Preacucernicul părinte Cătălin Eugen Ștefan de la parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”-Curcani, jud. Călărași - după cum este prezentat de șefii săi de la Protoieria Oltenița este dedicat trup și suflet „oițelor” minore, pe care, în felul său, încearcă să le cunoască în profunzime. Parohul Cătălin Eugen Ștefan se declară atras de fetițele de 11-12 ani, pe care le bagă sub patrafir, ca să le spovedească. Iată ce îi spunea, recent, la spovedanie, unei fetițe pe care o ochise încă de la vârsta de 11 ani: „Eu știu că ție îți place de mine și mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste așa... Nu știu cum să-ți zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ți-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit așa prin biserică și mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit și tu! (...) Bine, tu ești copil, dar... na. Și-am zis așa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuși. Parcă mă face să mă uit. Nu știu... ochii... Și... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur așa, adică. Poate voiai să zici ceva și nu ai zis...”
Conform martorilor, popa o hărțuia pe fată încă de când aceasta avea 11 ani. Fetița a spus părinților că preotul avea un comportament pervers, însă aceștia nu au crezut-o. Așa că, recent, minora (care în prezent are 14 ani - n.r.) l-a înregistrat pe duhovnicul libidinos, în timpul spovedaniei. Poliția a demarat o anchetă dar, cum un preot care poftește la fetițe nu reprezintă un pericol public, acesta este cercetat în libertate și este slăvit în fața colegilor, fiind dat drept exemplu.

Când nu bagă fetițe sub sutană, popa participă la tot felul de evenimente la care sunt prezenți copii. Și, după cum rezultă din imaginile publice difuzate de șefii săi, acesta savurează fiecare clipă petrecută în compania micuților, învățându-i, cu ochii umeziți de credință, tainele ortodoxiei. „Invitați la această cateheză demonstrativă au fost următorii preoți: preacucernicul părinte Enache Marian de la parohia „Sfântul Gheorghe”-Valea Roșie, preacucernicul părinte Velicu Ioan Gelu de la parohia „Sfântul Ierarh Nicolae”-Valea lui Soare, preacucernicul părinte Muțulescu Mădălin Ionuț de la parohia „Sfântul Ierarh Nicolae”-Ulmeni, preacucernicul părinte Vasile Constantin Cristian de la parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”-Curcani, preacucernicul părinte Șchiopu Emilian de la parohia „Adormirea Maicii Domnului”-Clătești. preacucernicul părinte Ștefan Cătălin Eugen de la parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena”-Curcani și preacucernicul părinte Zărnoeanu Dumitru de la parohia „Sfântul Dimitrie”-Surlari. (...)

Preotul Biteș Silviu Cristian, parohul parohiei cu hramul „Intrarea în biserică a Maicii Domnului”-Tăușanca din cadrul Protopopiatului Oltenița a susținut cateheza demonstrativă cu tema: „Despre sfintele moaște”. Înainte de a dezbate această temă, părintele paroh a recapitulat împreună cu copiii care fac parte din grupul catehetic despre harul divin și despre darurile primite de la Dumnezeu în urma colaborării omului cu acesta. Copiii au înțeles că în funcție de intensitatea colaborării omului cu harul divin putem primi anumite daruri: „al înțelepciunii, al înțelegerii, al credinței (Isaia 11), al vorbirii în limbi, al facerii de minuni (1 Corinteni 12); darurile speciale numindu-se harisme”, explicau șefii lui Cătălin Ștefan, pe pagina oficială.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 22 queries | Mysql time :0.036410 (s)