Președintele unei secții de votare din Cluj-Napoca a fost prins beat în timpul supravegherii. Acesta a fost pârât de un votant care a chemat poliția.

Membrul unei comisii din Cluj-Napoca a fost prins beat în secție. Potrivit IPJ Cluj, bărbatul a fost transportat la spital din cauză că acuza stări de leșin și dificultăți de respirație.

„La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 19:00, polițistul care asigura paza la o secție de votare din Cluj-Napoca a fost sesizat de către un bărbat, în calitate de membru al comisiei de votare, despre faptul că președintele respectivei secții de votare emana halenă alcoolică.
Acesta a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, de 60 de ani. La fața locului a fost solicitat un echipaj de siguranță publică pentru testarea cu aparatul etilotest, fiind înregistrat 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ca atare, a fost chemat locțiitorul președintelui din cadrul Biroului electoral de circumscripție Cluj, care, constatând cele expuse, a decis retragerea acestuia din funcția de președinte al respectivei comisii de votare și a fost înlocuit de un alt membru. În urma acestui eveniment, întrucât bărbatul acuza stări de leșin și dificultăți de respirație, la fața locului a fost solicitat de urgență un echipaj medical, în vederea transportării la o unitate medicală”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.