News Flash:

Pretul biletelor pentru mijloacele de transport in comun s-ar putea scumpi cu 1 leu

12 Martie 2013
1138 Vizualizari | 0 Comentarii
Printr-o adresa inregistrata in 30 ianuarie la Primaria Cluj-Napoca, Regia Autonoma de Transport Urban Calatori a propus ajustarea tarifelor practicate, luand in calcul o crestere medie de 1,16 lei fata de tarifele in vigoare la ianuarie 2010.

Astfel, potrivit cererii formulate de RATUC, tariful unui bilet cu o calatorie ar urma sa creasca de la 1.75 lei la 2.25 lei, iar pretul unui bilet cu doua calatorii la 4.50 de lei, fata de 3.50 lei cat este in prezent.

De asemenea, tariful unui abonament lunar, pe toate liniile, ar urma sa creasca de la 106 lei la 125 de lei, in timp ce tariful pentru un abonament saptamanal, pe toate liniile, ar creste de la 35 de lei la 41 de lei.

RATUC a justificat cererea de ajustare a tarifelor prin "evolutia ascendenta a preturilor la principalele materiale, piese de schimb, anvelope, energie electrica, gaz metan, apa-canal, carburanti auto, lubrifianti si acumulatori auto, dar si cresterea costurilor cu serviciile prestate de catre terti".

Toate tarifele propuse de RATUC pot fi consultate in galeria foto.

In referatul privind aprobarea tarifelor pentru transportul public de calatori practicate de catre RATUC se arata ca in sedinta Comisiei de preturi din 4 martie 2013, propunerea RATUC a primit aviz favorabil.

Solicitarea RATUC va fi analizata de consilierii locali in sedinta din 15 martie.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

ratuc-vrea-sa-mareasca-pretul-biletelor-cu-1-leu
primaria cluj-napoca ratuc abonament lunar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2020 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2304 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013563 (s)