Nostradamus a fost un medic faimos, astrolog și farmacist francez. Acesta a făcut în timpul vieții previziuni care se adeveresc în zilele noastre. Ce a spus acesta despre România? Când va fi cucerită de Rusia și ce se întâmplă cu acest conflict? Nostradamus a devenit celebru după ce a anticipat cu precizie evenimente cu un puternic impact în istoria din întreaga lume. Ce se va întâmpla cu România?

Previziunea lui Nostradamus: când va fi cucerită România de Rusia?

Nnostradamus a devenit celebru după ce a prevăzut cu precizie evenimente esențiale din istorie. Acesta a anticipat Revoluția franceză, ridicarea lui Adolf Hitler, atacurile teroriste de la 11 septembrie 2001 sau pandemia din zilele noastre.

Medicul celebru a susținut că apar conflicte armate între multe țări în anul 2021 care vor dura chiar până în anul 2041, iar România va fi cucerită de Rusia. De asemenea, el a lăsat scris că un val imens de dezastre naturale este posibil să lovească lumea în 2023, adăugând faptul că Anglia va fi inundată, iar tot din cauza inundațiilor va suferi și coasta de sud a Americii.

De asemenea, astrologul subliniază că va izbucni foametea la nivel mondial tot în această perioadă.

Când va fi secetă?

2024. Omul va crea accidente teribile în Europa şi America.
2025. Se schimbă ordinea mondială. Mai greu de crezut, dar se presupune că Belarus şi Ucraina vor deveni centrul comerţului european.
2027. India sau China vor avea un nou dictator tiran./
028. Omul va ajunge pentru prima dată pe planeta Venus.
2038. Începe Al Treilea Război Mondial.
2045. Omul ajunge pe Marte pentru prima dată în istoria lumii.
2060. Începe să se folosească armele nucleare.
2068. Nostradamus prezice omul va face cunoştinţă cu o nouă formă de minte. Tot în acest an se va efectua cea mai mare expediţie spaţială, dar majoritatea astronauţilor care vor participa vor muri.
2167. Apare o altă religie.
2170. Oamenii migrează masiv spre alte lumi şi se dezvoltă viaţa şi pe alte planete din univers.
2196. Apare o altă rasă de oameni.
2260. Secetă pe Pământ, din cauza unei comete care îşi schimbă orbita şi se apropie de noi.
2280. Oamenii călătoresc în timp, utilizând energia găurilor negre.

În anul 2084 va fi un sistem nou de învățământ care combină disciplinele științifice cu arta, iar între 2087 și 2098 oamenii vor fi supuși sindromului bătrâneții premature instantanee. Mai mult decât atât, în 2090 Pământul va fi condus de un despot, iar în anul 2140 începe matriarhatul. Oamenii sunt curioși dacă și cele lăsate în urmă de astrolog urmează să se adeverească.

coral