Situația dintre Rusia și Ucraina devine din ce în ce mai instabilă și îngrijorătoare pentru NATO, țările din jur și marile puteri. Președintele rus Vladimir Putin a luat decizia, joi, 24 februarie, să bombardeze orașe din Ucraina. El a făcut și o declarație prin intermediul unui clip video înregistrat prin care și-a motivat decizia, spunând că este, de fapt, un gest de apărare. 

Cum a prevăzut Carmen Harra războiul din Rusia-Ucraina

Mulți ucraineni s-au pregătit pentru o astfel de intervenție din partea rusă. Unii dintre ei și-au făcut stocuri, alții și-au cumpărat bilete de tren sau avion pentru a pleca din țară, sub amenințarea războiului. 

Pe de altă parte, posibilul război Rusia-Ucraina a fost prevăzut deja de către Carmen Harra. Prezicătoarea spune că după acest război vor exista consecințe severe și a denumit conflictul „prima bătălie reală, după al Doilea Război Mondial”. 

În urmă cu o lună, Carmen Harra a făcut mai multe previziuni  privind un posibil război. 

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui.

O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte”, a spus Carmen Harra pentru Antena 3.

Ea a mai spus că Joe Biden are o politică greșita. El ar fi trebuit să intervină și să pună stop agresiunii. 

„Războiul din Ucraina e începutul sfârșitului pentru Vladimir Putin.” Cine face anunțul despre președintele Rusiei

,,Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el”, a mai menționat Carmen Harra.

Anul răsturnărilor politice

Totodată, prezicătoarea a spus că anul 2022 este anul răsturnărilor politice. 

,,Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța.

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte.

Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație etc.”, a spus Carmen Harra. coral