Carmen Harra susține că a avut o nouă previziune despre sfârșitul războiului și crede că ceva semnificativ se va întâmpla până într-o zi cu o semnificație importantă pentru credincioși. Sunt două scenarii despre război, prevăzute de celebra clarvăzătoare, care a vorbit și despre Vladimir Putin.

Previziunea nouă a lui Carmen Harra despre sfârșitul războiului

Carmen Harra a făcut noi previziuni despre războiul din Ucraina și susține că va fi decisiv ce se va întâmpla până la sărbătoarea Buna Vestire, pe 25 martie, zi importantă pentru credincioși. Astfel, Carmen Harra crede că, până maine, fie conflictul armat se aplanează în mod miraculos, fie escaladează în cel de-al Treilea Război Mondial.

„Până de Buna Vestire ceva se întâmplă. Lucrurile sunt foarte tensionate şi pe muchie de cuţit şi lumea acţionează pe emoţii negative, pe spaimă şi pe frică.

Adevărul este că, în acest moment, există două posibilităţi: sau Rusia se asociază cu China şi ei se simt atunci foarte puternici si nu le mai este frică de restul lumii, sau China nu va adera la această alianţă cu Rusia, sub influenţa NATO, a Americii, deşi China ar fi preferat să fie asociată Rusiei, nu NATO. Pericolul îl reprezintă, de fapt, China, este un pion important pe tabla de şah. Şi poziţia ei va determina dacă Putin se simte destul de puternic să atace restul lumii.

El acum este într-o stare de nebunie dusă la maximum. Toată lumea pentru el este trădătoare. El din această bătălie iese înjunghiat. Plata vine şi pentru el, iar următoarele zile sunt definitorii” a spus Carmen Harra la Antena 3.

„Războiul poate merge în două direcţii”

Carmen Harra vede deci două posibilități către care războiul Rusia-Ucraina poate să se îndrepte: fie încetează în mod miraculos, fie degenerează în cel de-al Treilea Război Mondial.

„Războiul poate merge în două direcţii: sau se aplanează undeva într-un mod miraculos, sau escaladează în ceea ce numim al Treilea Război Mondial. Am avut această viziune nefericită, cu bazele militare ale Americii atacate.

Este posibil să se detensioneze situaţia acum până la Buna Vestire, după asta lucrurile ies de sub control. Părerea mea e că nu ne putem permite acest război şi că el de fapt nu se va întâmpla. Ceea ce se întâmplă este un genocid, Putin este acuzat de crime de război, se simte trădat şi încolţit de cei din jurul lui, toţi vor să se detaşeze de el.

Întotdeauna există o intervenţie a divinităţii care vine să facă justiţie. Există şansa unei porţi de lumină, să ieşim din situaţia asta. Şi şansa asta este acum.

Referitor la Putin, el se poziţionează departe de toţi oamenii din jurul lui, frica lui este bine întemeiată pentru că sunt oameni în jurul lui care ar vrea să-l elimine, mai ales că încep ruşii să se trezească. Apoi sunt nişte manevre politice care vor intra în joc în următoarele zile şi care l-ar putea face să-şi reconsidere nebunia. Şi dacă are vreo şansă să-şi scape măcar pielea, şansa asta o are în următoarele zile„, a mai explicat celebra clarvăzătoare.

O lună de război în Ucraina

Azi, 24 martie, s-a împlinit o lună de zile de când Rusia a început invadarea Ucrainei. Orașe importante ale Ucrainei continuă să fie distruse de bombardamentele zilnice din partea Rusiei. Proiectilele rusești cad peste locuințe, centre comerciale, școli și spitale. Statele Unite au anunțat deja oficial că Rusia comite crime de război în Ucraina. coral