Celebra Baba Vanga a lăsat în urma sa previziuni pentru mai multe generații. Aceasta a prezis tragedia petrecută la data de 11 septembrie, iar mulți se tem de șirul îngrijorător de profeții spus pentru 2023. „Nostradamus al Balcanilor” a murit la vârsta de 84 de ani, dar pentru unii încă trăiește prin profețiile lăsate în urmă. Ce a spus clarvăzătoarea despre anul viitor și despre Rusia? Oameni din lumea întreagă vor să știe detalii despre evoluția conflictului care a început pe 24 februarie.

Previziuni Baba Vanga pentru 2023

Baba Vanga este cunoscută sub numele de „Nostradamus al Balcanilor”. Aceasta a murit la vârsta de 84 de ani, dar pentru unii trăiește și acum prin profețiile lăsate în urmă. Mulți oameni cred în previziunile sale, mai cu seamă că a știut de tragedia incredibilă din 11 septembrie.

De asemenea, cea din urmă a scris câteva cuvinte și despre anul care bate la ușă acum. Ea a subliniat că lumea se îndreaptă către un an tulburător în anul 2023 când vor avea lor o furtună spațială masivă, un „tsunami solar” și un dezastru nuclear.

Ce a spus despre Rusia?

Baba Vanga ar fi anticipat faptul că în 2022 Rusia va trece printr-un conflict militar. Clarvăzătoarea ar fi vorbit și despre pandemia cu care se confruntă întreaga lume din 2020. De asemenea, ea era ferm convinsă că Rusia va fi noua putere mondială. Cea din urmă a subliniat că ,unul va rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusie’.

„Toți se vor topi precum gheața, dar numai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, ar fi prezis Baba Vanga.

Despre Baba Vanga

Numele său era Vangelia Pandeva Dimitrova. Bătrâna a crescut la o fermă și a susținut că a orbit după ce a fost absorbită de o tornadă. Baba Vanga a rămas incapabilă să își deschidă ochii din cauza durerii mari, iar la scurt timp legenda ei a început să fie auzită de oameni din lumea întreagă.

Vanga începuse să prezică viitorul și era cel mai căutat ghicitor local. ,Puterile’ ei au început să apară pe când avea doar 12 ani. Aceasta a făcut multe predicții de-a lungul vieții care s-au adeverit.

Printre ele se numără atacurile lui Al Qaeda, dar și Brexit-ul. De asemenea, cea din urmă a prevăzut și dezastrul de la Cernobîl și moartea Prințesei Diana. Cele văzute de bătrână mai vorbeau și despre ascensiunea Statului Islamic. coral