Alina Greavu, fosta prezentatoare la Digi 24 Constanta, a dezvaluit cum si-a dat demisia, dar si ce salariu avea. Mai mult, ea a facut marturii halucinante despre lucrurile pe care sefii au obligat-o sa le faca dupa angajare.

Alina Greavu, fosta prezentatoare Digi 24, si-a dat demisia si a dezvaluit ce salariu avea

Dupa ce si-a dat demisia in direct la TV, Alina Greavu a dezvaluit intr-o inregistrare cum a fost drumul ei spre pupitrul stirilor de la Digi 24 Constanta.

“Sefii (n.r.: de la Digi 24 Constanta), unul dintre sefii respectivi mi-a spus: «Bun, asta e un moment foare important in viata ta. Tu de acum trebuie sa fii, cel putin in aparenta, un alt om. Am intrat pe contul tau de Facebook si am vazut ca ai poze din Vama, poze de nu stiu ce, la-la-la – tot felul de status-uri, ai postat de la Parazitii. Ok, tu, de acum incolo, fiind imaginea unei televiziuni si fiind o prezentatoare de stiri, nu mai ai voie sa ai chestiuni vulgare, sa instigi, sa dezbati chestiuni politice si asa mai departe. Nu ai voie! Trebuie sa fii cat se poate de neutra si sa nu afectezi cu nimic practic imaginea trustului si imaginea postului». Motiv pentru care a trebuit sa imi sterg contul de Facebook, poze foarte multe, de la tot felul de evenimente (…), m-a durut inima, credeti-ma si nu am avut timp sa stau sa salvez tot ce era pe fostul meu cont de Facebook si regret si in ziua de azi ca nu am putut sa fac asta, pentru ca a trebuit atunci, pe loc. De ce? Informatia ca a aparut o noua prezentatoare de stiri la Digi 24 Constanta, care urma sa intre in direct in cateva zile s-a propagat imediat, in asa fel incat au inceput sa apara articole in presa locala despre chestia asta. (…). Mi-am sters blogul – nu era inca aluziva.ro era alinagreavu.blog… nu mai stiu, am avut mai multe pana m-am decis. (…)”, a declarat Alina Greavu intr-un episod nou de vlog postat pe canalul ei de YouTube.

Printre regretetele pe care le are din timpul carierei de prezentatoare se numara si faptul ca nu a putut sa ii ofere mamei sale un buchet de flori de ziua ei. Alina Greavu a rememorat cum a decurs prima ei zi oficiala la pupitrul stirilor Digi 24 Constanta, care a avut loc pe 17 septembrie 2012, iar cu o zi in urma, mama sa si-a serbat ziua de nastere. Un alt aspect neplacut pe care l-a trait a fost acela ca i-a fost schimbat look-ul total si felul in care arata ii displacea enorm.

“In secunda doi, eu nu mai existam. Din momentul in care mi s-a spus ca: «Gata, angajata», au urmat: 1 – stergem identitatea ta dinainte, 2 – te reinventam, 3 – te pozam, te nu stiu ce, 4 – te trainuim pana ti se inmoaie genunchii. (…). Ma vopsisem si imi facusem o culoare uniforma la salon – ei nu a fost bine, pentru ca ei m-au dus la un alt salon, unde… aveam parul mai lung decat e acum, m-am tuns asa (n.r.: bob) si mi-au facut suvite blonde. Deci, eu am innebunit! (…). ”, a mai povestit fosta prezentatoare de la Digi 24 Constanta.

Printre dezvaluirile facute de Alina Greavu se numara si salariul pe care il avea ca prezentatoare la Digi 24 Constanta – 2.000 de lei: o suma mult prea mica pentru sarcinile in plus pe care le-a primit dupa angajare.

“Pana sa intru in direct a fost nevoie sa vorbim despre conditii, aveam impresia ca-L prinsesem pe Dumnezeu de picior cu jobul asta. (…). Ce ziceam… despre conditii, conditiile sunt urmatoarele: «Alina, lucrezi de luni pana vineri, de la 5 dimineata la 2 dupa-amiaza – ti se termina programul». Aveam de prezentat patru jurnale pe zi: 06:30, 07:30, 08:30 si ora 13:00. (…). Salariul… sa vi-l zic, sa nu vi-l zic… 20 de milioane. Pentru ce presupunea jobul meu erau putini bani. (…). Ce s-a intamplat la Digi? A fost o mare, mare nedreptate si o sa intelegeti un pic mai incolo. Dupa ce mi-au spus ca lucrez de luni pana vineri si prezint patru jurnale, au inceput sefii mei sa imi ceara sa fac live-uri de reporter. (…). Intram in direct ca reporter corespondent de la Constanta (…)”, a mai spus vloggerita.

Alina Greavu s-a luptat cu depresia inainte sa devina prezentatoare DIGI 24 Constanta

In clipul postat pe celebra platforma, Alina Greavu a marturisit ca mama ei i-a sugerat sa urmeze cursurile unei cunoscute scoli de televiziune: “(…). Am zis: «Bai, am nevoie de o schimbare, trebuie sa fac ceva». O dadusem in depresie, nu prea mai faceam nimic, toata ziua stateam numai in casa. Maica-mea a simtit ca sunt asa, intr-o etapa de plutire, asa ca mi-a spus: «Bai, de ziua ta, du-te la Intact Media Academy». (…). M-am mutat 1 an de zile la Constanta. (…). I-am spus ca se deschide Digi 24 Constanta si ca eu mi-am propus ca dupa ce termin cursul de la IMA sa ma duc sa ma angajez la Digi la Constanta. (…). Mi-a spus: «Mai vedem, nu te faci tu, fetita, prezentatoare fara sapte ani de experienta de reporterie, uita-te tu la mine». (…). Am trimis un mail cu CV-ul, m-au sunat a doua zi – eu, in seara respectiva, am iesit in oras. Nu ma asteptam sa ma sune nici dracu, sincer! Eu stiam ca nu am experienta, intr-adevar, facusem Jurnalismul, lucrasem in presa inainte, aveam aia doi ani de «Playboy», mai facusem niste traduceri pentru alte reviste; adica, eu experienta aveam pentru varsta mea. (…).”. coral