Prezentatorul meteo de la un post de televiziune din New York a fost concediat, după ce șeful lui a primit o filmare cu el de pe un site pentru adulți. Același videoclip a ajuns și la mama bărbatului.

Erick Adame, care lucrează în televiziune de peste 15 ani și prezintă rubrica meteo de la Spectrum News NY1 – un canal fondat de Time Warner Cable – de 5 ani, a anunțat pe Instagram că a fost concediat, dar și care este motivul. „Recent am fost concediat din postul de meteorolog de la Spectrum News NY1 din New York.

Profit de această ocazie pentru a-mi face cunoscută varianta și să nu-i las pe alții să spună povestea vieții mele”, și-a început el mesajul, potrivit Yahoo News. El a spus că, în ciuda faptului că este cunoscut, apărând la tv zi de zi de peste un deceniu, a apărut în secret pe un site pentru adulți. „Pe acest site, mi-am expus în fața camerei, pentru alți bărbați, comportamentul compulsiv. Eram acasă și a fost o acțiune consimțită de ambele părți. Nu am fost plătit pentru acest lucru.

A fost absurd din partea mea să cred că aș putea să țin secret acest lucru. Angajatorul meu a aflat, am fost suspendat și apoi concediat”, a mai spus Adam. Meteorologul în vârstă de 38 de ani i-a cerut unui judecător din Manhattan să oblige site-ul să dezvăluie identitatea utilizatorului care a trimis anonim imagini de pe site angajatorului său și mamei sale.

Adame a continuat spunând că „în calitate de personalitate publică recunosc că am anumite responsabilități care vin împreună cu privilegiile de care m-am bucurat”, apoi își cere scuze față de angajator pentru prejudiciile de imagine aduse.

De asemenea, și-a cerut scuze și față de familie și prieteni: „Dar, permiteți-mi să fiu clar cu privire la un aspect: nu îmi cer scuze pentru că sunt în mod deschis gay”. Mai spune că „aveam jobul visurilor mele și l-am pierdut din cauza unor erori de judecată”. Adame s-a angajat la NY1 în 2017, iar ănainte de asta a lucrat 10 ani la Spectrum News.

 

coral