Nimeni nu a crezut in relatia lui Florin cu Brigitte. Gurile rele au speculat foarte multe lucruri in legatura cu cei doi, insa prietenele cele mai bune ale brunetei au spus public tot ceea ce gandesc.

Prietenele lui Brigitte sunt de parere ca Florin nu ar putea sa gaseasca o femeie mai buna decat prietena lor.

„Noi am avut rezerve in privinta casatoriei lor la inceput pentru ca nu-l cunosteam pe el deloc. Toata lumea a avut rezerve, dar daca el o face fericita inseamna ca e ceea ce trebuie. Ea ne-a spus ca este ceea ce i-a lipsit, e un fel de sprijin moral si emotional” a declarat Diana Luncan.

„Eu sunt putin mai rezervata pentru ca nu mai cred in iubirea asta care se aprinde dintr-o data asa. Cum se aprinde se si stinge. Fiind prietena noastra o sa-i respect decizia. Florin arata bine, se potrivesc foarte bine, momentan aparent arata ca fiind fericita.

Eu imi doresc ca ea sa fie fericita, dar eu sunt inca foarte rezervata. Cred ca trebuie sa mai treaca niste etape, sa se mai consume niste lucruri. Acolo au fost in captivitate, acolo toate emotiile au fost ca intr-o cutie. Eu cred ca a venit peste o rana si imi este frica sa nu fie ceva ce o sa regrete.
Chiar si dupa ce acestia s-au casatorit, discutiile in privinta celor doi nu s-au terminat.

„Ea isi doreste un copil si mi-e sa nu fie doar o iubire imaginara pe care ea o are imagazinata in ea” a detaliat una dintre cele mai vocale prietene ale lui Brigitte, imediat dupa ce a fost la petrecerea de nunta.

„In noi toti exista un interes. Unii vor sa-l recunoasca sau nu. El cred ca vrea mai degraba sa fie recunoscut. Brigitte va sti sa-l traga acasa. El stie ca nu va putea sa continue cu modul lui de a fi langa Brigitte. Ea nu va accepta niciodata asa ceva. Eu cred ca si ghetarii se topesc. Unde mai intalneste el o fata mai presus decat Brigitte. Mie mi se pare ca este varful pentru Florin.”, au mai spus prietenele.

coral