Unul dintre cei mai apropiati prieteni ai lui Gheorghe Dinca, criminalul de la Caracal, a facut o dezvaluiri uluitoare.

”Il cunosc, sau de fapt credeam ca-l cunosc foarte bine. Avem multe amintiri impreuna, mai ales din tinerete. Eram nedespartiti. El a fost cel care, pe vremuri, m-a si ajutat sa ma si angajez. Era un om bun si saritor. Nu imi amintesc sa fie obsedat de femei. El s-a casatorit din dragoste. Isi iubea mult sotia. Cand s-a apucat sa faca acea constructie din fata, casa groazei cum i se spune acum, a vrut s-o faca exact cum sunt casele in Valcea, cu design mai ciudat. Zicea ca o face asa pentru sotia lui. De aia arata asa, dar sa stiti ca e din caramida.

El a fost plecat mult timp in Italia. De cand s-a intors, a venit parca alt om. Eu, intre timp, m-am imbolnavit, ies foarte greu din casa, abia ma misc. Desi ne despart cateva case, nu venea sa ma viziteze. Eu nu cred ca el a omorat fetele alea. Eu cred ca a luat vina asupra lui, sa protejeze pe cineva apropiat. Altundeva trebuie cautat”, a marturisit Paul Mieila.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a studiat timp de mai multe ore dosarul Alexandrei Macesanu, el declarand ca atunci cand a vrut sa asculte inregistrarea la 112 din momentul cand a sunat Alexandra, a aflat ca plicul este gol, desi fusese sigilat.

„Am stat foarte mult pentru si pentru faptul ca circa trei ore au cautat in dosar sau in alte parti CD-ul cu inregistrarea de la 112. Plicul unde trebuia sa fie era sigilat, era atasat la dosar, dar era gol. Dupa trei ore si ceva au gasit CD-ul. Nu stiu daca este cel original nu cred ca este cel original. Din ceea ce am ascultat acolo, se pare ca situatia este total alta decat cea care a fost relatata si scoasa in evidenta in presa. Nu o sa va pot spune exact despre ce e vorba dar pot sa va spun ca transcriptul nu coincide cu inregistrarea in puncte esentiale, vitale. Nici nu sunt redate cum s-a iesit in presa cu tot ceea ce este acolo. Deci lucrurile sunt foarte”, a spus Tonel Pop.

coral