News Flash:

Primăria Cluj-Napoca a cumpărat 10 noi autobuze pentru transportul elevilor

8 Februarie 2021
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
autobuze scolare cluj

Programul Autobuze școlare revine în municipiul Cluj de astăzi, odată cu reînceperea cursurilor în clase, scrie Actual de Cluj, iar primarul Emil Boc anunță că municipalitatea a cumpăart zece autobuze noi pentru transportul elevilor.

Accesul elevilor se va face doar pe ușa din față, zonă în care au fost instalate dispensere pentru dezinfectant. Polițiștii locali vor asista copiii la urcare/coborâre în/din autobuze și la trecerea străzii, după care aceștia sunt preluați de profesori. În toate mijloacele de transport va fi obligatorie purtarea măștii de protecție.

Elevii sunt preluați din cartierele orașelor pentru a fi aduși la școală. Cele 14 trasee pentru transportul elevilor pot fi consultate în detaliu la acest link: http://ctpcj.ro/index.php/ro/orare-linii/transport-elevi

„Autobuzele achiziționate corespund tuturor normelor europene în domeniu, pentru a oferi elevilor clujeni cele mai bune condiții de transport. 2 vor intra în circulație de luni, iar restul vor intra pe trasee pe parcurs, după finalizarea procedurilor legale necesare. Poliția Locală va asigura în continuare prezența a cel puțin unui polițist local în fiecare autobuz școlar, pentru ca elevii să se deplaseze la școală în deplină siguranță”, a scris primarul Boc pe contul de Facebook.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

autobuze scolare elevi cluj ctp
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1555 (s) | 33 queries | Mysql time :0.068977 (s)