News Flash:

Primăria Cluj-Napoca va trece la eliminarea consumabilelor din plastic

1 August 2019
1209 Vizualizari | 0 Comentarii
62032717

Primăria Cluj-Napoca va trece, de astăzi, 1 august, la eliminarea consumabilelor din plastic, cum ar fi pahare şi tacâmuri, folosite în instituţie la protocol sau servire a mesei, dar şi la cantina oraşului sau la creşe, acestea urmând a fi înlocuite cu materiale reciclabile.

Primarul Emil Boc a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă că, prin această acţiune, Primăria Cluj-Napoca va intra în rând cu lumea modernă din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse din plastic.

De la 1 august, trecem la eliminarea din uzul curent a produselor şi materialelor din plastic la nivelul Primăriei Cluj-Napoca şi altor entităţi subordonate, cum sunt cantina primăriei sau creşe, în ceea ce priveşte activităţi de protocol sau servire a mesei.

Acestea vor fi înlocuite cu produse din materiale reciclabile. Deci, de la 1 august, adio pahare şi tacâmuri de plastic la conferinţele de presă sau la şedinţele Consiliului Local.

Prin această acţiune, Primăria Cluj-Napoca va intra în rând cu lumea modernă din Occident, care a trecut la eliminarea acestor produse”, a spus Boc, citat de MEDIAFAX.RO

Edilul a subliniat că este vorba de exigenţe europene, care sunt îndeplinite şi de primăria clujeană, cunoscând cât de nociv este plasticul pentru mediu şi cât de multe daune provoacă, prin poluare, cetăţenilor.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

eliminare plastic primaria
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1311 (s) | 22 queries | Mysql time :0.060938 (s)