Primarul din Huedin a făcut vineri mai multe anunțuri, precizări, legate de viitoarele asfaltări din oraș, precizând că anul acesta vor începe lucrări de asfaltare a cel puțin cinci – șapte străzi din Huedin, după ce a fost finalizat studiul de fezabilitate pe toate străzile neasfaltate din oraș.

„A intrat în lucru etapa a doua din proiectul de modernizare a drumului de la Cetatea Veche Bolii, de asfaltare, un proiect în valoare de două milioane de euro, pe fonduri naționale, prin PNDR – Programul National de Dezvoltare Rurală.

Tot în această perioadă s-a finalizat contractul pe un SF, un studiu de fezabilitate pe toate străzile neasfaltate din orașul Huedin. V-am spus că acest proiect de ne arată că ar fi necesară o sumă de aproape, dacă nu mai bine, de două milioane de euro, pentru a finaliza tot. În funcție de banii pe care îi avem din bugetul local, dacă nu găsim și alte surse de finanțare vom începe lucrări de asfaltare a cel puțin cinci, șase, șapte străzi anul acesta. Sunt avute în vedere strada Lăutarilor după ce luna viitoare vom introduce conducta de gaz și va fi finalizată, Colonia Nouă, Dealului încercăm și Aurel Lazăr și Lalelelor.

Referitor la o întrebare a unui cetățean, o doamnă întrebat ce se întâmplă cu strada Spitalului. Strada Spitalului va intra luna viitoare într-un proces de reabilitare pe apă-canal, lucrările vor dura aproximativ o lună după ce se termină o să încercăm și cred că o să reușim să asfaltăm și strada Spitalului dar asta undeva luna august, septembrie” a anunțat Mircea Moroșan, în video-ul săptămânal.

coral