News Flash:

Primăria Turda se digitalizează! Turdenii nu mai sunt nevoiți să stea la coadă la ghișeu

14 Septembrie 2020
1051 Vizualizari | 0 Comentarii
depunere documente online

Din această săptămână, Primăria Municipiului Turda pune la dispoziția tuturor cetățenilor platforma Ghișeul Online, prin intermediul căreia se pot depune deocumentațiile online pentru toate serviciile oferite în cadrul Biroului Unic. Astfel, cetățenii municipiului Turda nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze fizic la ghișeu pentru a depune documente. De asemenea, documentele eliberate vor fi primite de solicitant în format electronic, dar vor putea fi ridicate și de la ghișeu, dacă acest lucru se solicită.

Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:

1. Accesați următorul link: https://servicii.ghiseulonline.ro/dm_depuneri_online/forms.nsf?Open&c=D74932B9D7B169C34225784E002A3B05

2. Completați datele solicitantului

3. Completați detaliile solicitării

4. Atașați documentele justificative

Platforma poate fi accesată de pe site-ul Primăriei – www.primariaturda.ro – de la butonul albastru din dreapta paginii – Depunere documente online.

„Documentele transmise vor fi preluate de către angajații Primăriei direct din aplicație, iar dumneavoastră veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a primirii documentelor. În interiorul platformei veți putea vizualiza și informațiile privind stadiul de soluționare a cererii. Primăria Turda va continua procesul de digitalizare și de reducere a birocrației la nivelul administrației publice locale. Ne dorim să venim în sprijinul tuturor cetățenilor și să simplificăm toate procedurile de obținere a documentelor, să facilităm accesul turdenilor la serviciile oferite de municipalitate”, au transmis reprezentanții Primăriei Turda.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

turda primarie ghiseu acte cereri digitalizare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1507 (s) | 33 queries | Mysql time :0.065382 (s)