Masacrul din Argeș a șocat toată țara. Un bărbat și-a găsit soţia şi fiica într-o baltă de sânge ucise chiar de fratele, respectiv unchiul lor, iar mai apoi a avut acelaşi şoc când în casa alăturată descoperea alte trei cadavre, la fel de măcelărite. O imagine pe care nu o va uita prea curând şi cu care va trebui să trăiască o lungă perioadă de acum înainte.

Bărbatul care a făcut macabrele descoperiri este în stare de şoc. Contactat de Observator acesta a mărturisit că nu poate descrie ceea ce simte şi trăieşte acum. „Nu am starea necesară să vorbesc. Nu am cuvinte să descriu starea în care mă aflu în momentul de faţă. Nu am starea necesară, vă rog să mă înţelegeţi", a mărturisit bărbatul, care este susţinut în prezent de sora sa.

Părinţii şi fratele criminalului vor fi înmormântaţi vineri, în timp ce sora şi nepoata lui vor fi conduse pe ultimul drum sâmbătă. În ceea ce îl priveşte pe criminal, acesta a primit arest pentru 30 de zile. A recunoscut în faţa instanţei că nu va face recurs pentru că „Nu am unde să mă duc!”. Criminalul a fost evaluat în 2004 si a dobândit certificat de handicap permanent, gradul doi. Nu era gradul unul, care necesita asistent. Nu a revenit pentru evaluare că nu a cerut nimeni, notează sursa citată.

Crimele au avut loc în două case diferite, situate una peste drum de cealaltă. Criminalul locuia cu părinţii şi cu fratele său într-una dintre case. În cealaltă casă trăiau sora şi cumnatul lui, împreună cu fetiţa lor de cinci ani. În cursul nopţii, agresorul şi-ar fi omorât mai întâi fratele, iar după el, părinţii. I-ar fi atacat în timp ce dormeau. Apoi, dimineaţă, după ce a plecat cumnatul său la muncă, a intrat în a doua casă şi le-a ucis pe sora şi nepoata sa. Descoperirea macabră a fost făcută abia ieri după amiază, când cumnatul agresorului s-a întors de la serviciu.

coral