Prima dragoste a lui Gigi Becali. Afaceristul a fost mereu discret cu familia sa, preferând să-și țină soția și fiicele departe de lumina reflectoarelor. Cu toate astea, puțină lume știe că Gigi Becali a avut o iubită secretă înainte de a se căsători cu Luminița.

Este vorba despre o femeie extrem de cunoscută.

Prima dragoste a lui Gigi Becali. Iubita secretă a latifundiarului din Pipera

Prima dragoste a lui Gigi Becali. Apropiații afaceristului descriu viața de familie a acestuia drept una perfectă și exemplară. Gigi Becali este căsătorit cu Luminița de mai bine de trei decenii și au împreună trei fiice. Cu toate astea, puțină lume știe că latifundiarul din Pipera a avut o iubită secretă înainte de a se căsători cu Luminița. Cei doi au avut o relație vreme de cinci ani. Puțini sunt cei care cunosc povestea de dragoste a celor doi. Relația afaceristului cu fosta iubită a fost una lungă, iar povestea celor doi a fost relatată în carteaintitulată „Confesiunile unui cafegiu”, unde Gheorghe Florescu povestește cu lux de amănunte.

Acesta a dezvăluit episodul amoros dintre Becali și Mândra Camilia Gheroghiu, nepoata lui Gheorghe Gheorghiu Dej, primul lider comunist din istoria României. Mândra Camilia era fiica Licăi Gheorghiu, fiica lui care a condus România până în 1965. Lica a fost actriță, dar după moartea tatălui sau a decis să se retragă din lumina reflectoarelor.

Gigi Becali s-a îndrăgostit lulea de Mândra Camilia, iar relația celor doi a fost relatată de Gheorghe Florescu. „Gigi Becali a a avut o mare iubire, care a durat cinci ani, cu nepoţica lui Gheorghe Gheorghiu-Dej, Mândra Camilia, fata Licăi Gheorghiu. Gigi Becali s-a îndrăgostit de ea”, a spus acesta. Autorul cărții a oferit detalii picante din relația celor doi. Florescu nu a spus motivul despărțirii lui Becali de Mândra Gheorghiu.

Gigi Becali și Luminița, poveste de iubire de 30 de ani

Deși este un personaj extrem de cunoscut, dar când vine vorba despre familia, acesta a fost mereu discret. Milionarul avea 26 de ani când a cunoscut-o pe Luminița, care avea 14 ani. Căsătoria dintre Gigi Becali și Luminița a fost aranjată de familii încă de la naștere, potrivit tradiției de la machedoni. La un moment dat, Becali a vorbit despre căsătoria cu Luminița, mărturisind că sunt veri de gradul 3. ”Eu nu prea povestesc d-astea, sunt lucruri personale, e vorba de tradiție. Bunicii noștri au stat în aceeași casă, familiile noastre se cunosc bine, suntem chiar rude de gradul 3, dar nu contează asta prea mult”, a declarat Gigi Becali în urmă cu ceva ani.

Luminița Becali a fost mereu o prezență discretă, iar Gigi Becali are numai cuvinte de laudă la adresa ei. ” Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soție pe care o iubesc foarte mult și Dumnezeu mi-e martor!”, a declarat Gigi Becali, referindu-se la soția sa. Soția afaceristului s-a ocupat mereu de casă și de creșterea celor trei fiice, în timp ce Becali are grijă de afacerile sale. Luminița a avut câteva apariții la evenimentele la care ea și soțul ei au fost nași, cei doi având multe perechi de fini.

coral