Clipe grele pentru Andreea Balan, luni seara, cand a facut stop cardio-respirator, imediat dupa ce a nascut-o pe Clara Maria. Echipa exceptionala de medici de la Sanador, cel mai performant spital privat din Romania, a facut minuni si, doar intr-un minut, a restabilit-o pe cantareata. Iar acum Andreea Balan zambeste din nou!

Si-a vazut pentru prima data micuta, pe care a strans-o in brate cu toata dragostea! Andreea Balan a publicat prima fotografie cu micuta Clara Maria si a transmis un mesaj extrem de emotionant de pe patul de spital.

”Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria, in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc.
Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate!
Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata!
Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amniotica, iar medicii de aici au fost prompti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a fost mesajul Andreei Balan.

De ce abia miercuri si-a vazut fetita? Problemele de sanatate intampinate in timpul operatiei de cezariana nu au putut sa o lase pe Andreea Balan sa-si vada fetita proaspat adusa pe lume. Vedeta a fost imediat trimisa la Terapie Intensiva, pentru ca situatia ei medicala nu era rezolvata atunci.

Andreea Balan, primele cuvinte dupa problemele din timpul nasterii

Andreea Balan a dezvaluit ca a suferit o embolie amniotica la scurt timp dupa ce fetita ei a venit pe lume, potrivit spynews.ro. Altfel spus: lichidul amniotic din uter a ajuns in sangele ei, iar acest lucru a provocat stopul cardio-respirator. Cantareata simte ca s-a nascut pentru a doua oara in ziua in care a devenit mamica din nou, pentru ca situatia sa medicala este una foarte rara. Dupa cum au declarat ieri medicii… un astfel de caz apare la 1 din 80.000 de paciente, si, din nefericire, uneori poate provoca moartea. In plus, au mai spus specialistii de la Sanador, clinica privata in care este internata artista, aceasta problema medicala apare de regula la nasteri naturale si foarte putin la cezariana.

In timpul declaratiilor, proaspata mamica a avut doar cuvinte de lauda la adresa medicilor de la Sanador si a subliniat ca nefericitul incident a fost o reactie a organismului ei. Jurata emisiunii “Te cunosc de undeva!” si George Burcea mai au o fetita impreuna: Ella Maya are aproape doi ani si jumatate.

coral