Bianca Dragusanu s-a despartit de Alex Bodi cu doar cateva zile inainte de Revelion, iar la scurt timp s-a scris ca s-a cuplat cu seful lui Bodi, croatul Josip Heit. Vedeta a avut o prima reactie cand a vazut stirea si a negat ca ar avea o relatie cu acest barbat. Mai mult decat atat, blondina se declara tradata si dezamagita de fostul ei iubit, despre care spune ca a vrut sa obtina doar faima de pe urma ei.

”Bianca nu are nicio legatura cu croatul. Il respecta pe Josip si atat, nimic mai mult! Toata lumea trebuie sa inteleaga ca ea a iesit dintr-o relatie in care s-a simtit tradata, dezamagita. A pus atata suflet si nu a meritat, caci barbatul poate si-a dorit doar faima, una care va fi efemera, dar nu mai conteaza. Mai mult, faptul ca nu a raspuns la intrebarea legata de fosta iubita si seful lui parca pare ca o face intentionat. Din fericire, pe Bia nu o mai intereseaza deloc Bodi! Acum, isi canalizeaza energia doar in privinta fetitei sale si a afacerilor”, au dezvaluit pentru Wowbiz.ro, prietenele Biancai.

Croatul Josip Heit este seful lui Alex Bodi in compania Gold Standard Bank, un holding ce detine compania germana Karat Bars International GMBH, specializata in vanzarea de aur si digital paysistem bazat pe tehnologie Blockchain. Alex Bodi il considera pe Josip cel mai bun prieten al sau si il numeste, de fiecare data, „fratele meu”.
Alex Bodi s-a impacat cu mama copilului sau

Dupa despartirea de Bianca Dragusanu, Alex Bodi s-a aruncat in bratele unei blonde, despre care s-a aflat ulterior ca este nimeni alta decat fosta lui sotie, Iulia. Cu aceasta ocazie ies la iveala tot mai mult detalii din trecutul amoros al celor doi, dar si din trecutul tinerei cu care afaceristul are un copil.

Conform unor surse, Alex Bodi si Iulia s-ar fi cunoscut in urma cu cinci ani, la Medias. Cei doi au format un cuplu o perioada de timp, dupa care si-au unit destinele. Surprinzator este ce a urmat dupa! Alex Bodi ar fi dus-o pe Iulia la Frankfurt, unde a inceput sa lucreze ca… dansatoare la bara!

coral