Prima reactie a fiului Ilenei Ciuculete dupa ce a fost parasit i-a lamurit pe apropiati de starea sufleteasca in care se afla Cristi Sfetcu. Fiul cel mic al celebrei cantarete de muzica populara, care a decedat acum doi ani si jumatate, a avut o relatie sentimentala cu Claudia, o bruneta divortata, care are o fetita de 10 ani. Relatia celor doi a avansat, iar Cristi a introdus-o pe Claudia in familia sa, cei doi fiind impreuna la toate evenimentele la care participau rudele sale apropiate.

Prima reactie a fiului Ilenei Ciuculete dupa ce a fost parasit. Cristi s-a separat recent de iubita

„Gata, Cristi, te insori! Pe bune, nene!”, i-a transmis un amic lui Cristi. Cu toate acestea, la inceputul lui 2019, Cristi si Claudia s-au despartit. Ambii au sters fotografiile cu fostul partener de pe site-urile de socializare si au anuntat ca sunt singuri. Apoi, in februarie 2019, Claudia a facut pasul decisiv, dupa ce a postat o fotografie cu fiica sa, transmitandu-i un mesaj lui Cristi: „Te iubim”. Ulterior, cei doi s-au impacat inainte de Paste. Cu toate acestea, cei doi s-au separat din nou in aceasta vara. Ambii au anuntat ca singuri pe paginile de socializare si au sters din nou toate pozele cu fostul partener.

Prima reactie a fiului Ilenei Ciuculete dupa ce a fost parasit: “Oboseala, nu o bag in seama… Si.. Linistit!!”

Mai mult, Cristi Stefcu a postat un mesaj care se refera la fosta sa relatie, lasand sa se inteleaga ca Claudia si-a dorit despartirea: “Cei care joaca sa te piarda, lasa-i sa castige!”. Acum o zi, el a mai postat o fotografie care il infatiseaza ganditor, trist si surmenat. “Obosit ?…..suparat?”, l-a intrebat o amica pe Cristi Sfetcu. “Oboseala, nu o bag in seama… Si.. Linistit!!”, a raspuns Cristi, care a dezvaluit astfel ca si-a regasit linistea sufleteasca dupa separarea de Claudia.

coral