Prima zi a festivalul Electric Castle a adunat peste 40.000 de oameni. 10 scene sunt deschise aproape 24 din 24 de ore. Aproape 40 de mii de oameni s-au bucurat de muzica bună şi de o atmosferă aparte în prima zi a festivalul Electric Castle.

Evenimentul are loc în mijlocul naturii, pe 40 de hectare, de pe domeniul Banffy. Pe lângă dans și muzică aproape non-stop participanţii pot practica diverse sporturi pot încerca jocurile copilăriei sau se pot relaxa la un picnic.

10 scene sunt deschise aproape 24 din 24 de ore la festivalul Electric Castle. Seara distracţia îi adună la un loc pe cei mai mulţi dintre participanţi.

Alberto din Bucureşti a intrat primul în starea de festival şi nu are de gând să plece acasă prea devreme.

"E al cincilea meu an când vin aici, e perfect. Nu veniți că deja e full și vreau spaţiu să dansez".

Momentul culminant al primei seri de festival a fost atunci când s-a luat curentul pe una dintre scene. Inițial, miile de participanți nu au înțeles ce se întâmplă, dar pentru a trece peste momentul de liniște au început să fredoneze ,,un elefant se legăna pe o pânză de păianjen".

Pentru cei mai romantici o tânără pianistă a încântat publicul chiar lângă Castelul Banffy.

Distracția de la Bonțida este abia la început. Ediția de anul acesta de la Electric Castel se va încheia abia duminică seară, iar printre artiştii cap de afiş se număra Twenty One Pilots, Gorillaz, Peggy Gou, Disclosure sau Editors.

Un bilet de o zi costa 70 euro, iar un abonament 189 euro.

coral