News Flash:

Primarul Clujului: Putem ajunge în situația în care romanii să nu mai fie nevoiți să plece din țară la cules de sparanghel

5 Mai 2020
2094 Vizualizari | 0 Comentarii
emil boc primar

Autoritățile au reușit să mențină situația sub control la Cluj, deși au trebuit să înfrunte pandemia de coronavirus cu provocări uriașe pentru întreaga comunitate. Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, prezent în emisiunea În Audiență a postului VIA Cluj, afirmă că multe dintre provocări vor rămâne, chiar dacă după data de 15 mai, unele măsuri de distanțare socială se vor relaxa. 

Funcționarea orașului a fost și va fi asigurată în bune condiții, promite primarul Emil Boc. El a afirmat că, din cauza impactului financiar presupus de pandemia de coronavirus nu au fost lansate noi licitații, însă proiectele mari ale municipalității vor merge înainte. Este vorba de centura metropolitană în regim de autostradă, metroul, trenul metropolitan, dar și digitalizarea administrației publice și a educației. Practic, această perioadă a reprezentat și o șansă, aceea de a accelera tranziția spre o administrație digitalizată, în care cetățenii săi fie serviți mai prompt, mai puțin costisitor și în condiții de perfectă egalitate, datorită mijloacelor oferite de platformele software. De asemenea, conectarea proiectelor de transport public permite șl regândirea întregii zone metropolitane într-o formulă care să pună accentul pe transparență și pe solidaritatea comunităților membre. Cu ajutorul acestor investiții, putem ajunge în situația în care românii să nu mai fie nevoiți să plece din țară la cules de sparanghel, a spus primarul Clujului.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 22 queries | Mysql time :0.049127 (s)