News Flash:

Primarul comunei Baciu apelează către "tinerii frumoși și liberi" să pună gunoiul în tomberon

16 Mai 2019
814 Vizualizari | 0 Comentarii
Gunoi Baciu

În urma nenumăratelor sesizări ale cetățenilor din comuna Baciu, care sunt revoltați de mizeria de la punctele gospodărești subterane, făcute inclusiv pe această rețea socială, primarul comunei, Ioan Florin Mureșan, s-a deplasat personal pe strada Jupiter pentru a constata care este cauza situației neplăcute și rușinoase și pentru a lua măsurile care se impun.

"Am rămas stupefiat când am constatat că tomberoanele subterane sunt aproape goale, iar pungile cu gunoi sunt aruncate aiurea", a fost reacția primarului.

O bunică care se plimba cu nepoțica dânsei i-a spus primarului: „Domnule primar nu vă mai mirați! Știți de ce-i plin de pungi cu gunoi? Fiindcă le aruncă din mersul mașinii. Nici măcar nu se mai obosesc să oprească și să le pună în tomberon. Pur și simplu le aruncă pe geam și pleacă mai departe. Eu așa o bătaie de joc de față de noi n-am putut pomeni și mi-e groază să-mi las nepoțica să treacă singură pe aici, ca să nu se infecteze de la mizeria ce-o fac nesimțiții ăștia cu ifose”.

Primarul a declarat că este "profund mâhnit" de ceea ce a aflat și de această practică necivilizată care se manifestă pe o stradă locuită cu precădere de familii tinere, educate și care afișează, mai ales pe Facebook, un înalt spirit civic, arătându-i cu degetul pe alții și catalogându-i ca fiind „proști grămadă”, ori „ciumați”.

"Fiindcă la Primărie nu am posibilitatea să pun un om abilitat care să stea la acest punct gospodăresc și să prindă din zbor pungile aruncate de cei care se consideră „tineri frumoși și liberi”, am hotărât să fac un apel public către dl. Cătălin Sălăjan – președintele mai multor asociații de locatari din zonă și secretar general al USR Cluj Napoca, să intervină ferm și hotărât, pentru păstrarea curățeniei în zona de blocuri pe care o păstorește.

Las la latitudinea domniei sale cum va face acest demers cu adevărat civic și utilitar, important e să nu mai avem asemenea situații rușinoase pentru imaginea comunei noastre și prestigiul cetățenilor săi.

Am speranțe că dl. Sălăjan va opri aruncarea de gunoi asupra noastră. Că, în fapt, la asta se reduce totul. La o continuă revărsare de mizerie pe străzile și trotuarele noastre, iar noi nu mai putem tolera asemenea practici", a declarat edilul.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

Galerie Foto

60348650_1205757882928530_2871317076260159488_n
primar comuna baciu apel tineri gunoi tomberon
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1154 (s) | 22 queries | Mysql time :0.029008 (s)