Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a trimis o scrisoare de felicitare pentru echipa FC CFR 1907 Cluj pentru performanța obținută duminică, 12 mai 2019 – obținerea celui de-al 5-lea titlu de campioană a României din istoria clubului.

"Către,
Echipa Clubului de Fotbal CFR 1907 Cluj

Vă felicit, în numele comunității clujene, pentru performanțele exceptionale obținute în acest sezon al Ligii | și pentru obtinerea celui de-al 5-lea titlu de campioană din istoria clubului! Sunt impresionante dedicarea şi efortul colectiv pe care l-ați depus pentru a păstra titlul în Gruia! Ați reuşit să puneţi din nou Clujul pe harta sportivă a Europei!

Datorită sportivilor ca dumneavoastră, tinerii noştri au ocazia să vadă la ei acasă în mod constant modele de perseverență și succes. Performanța acestei echipei clujene creează nu doar un exemplu pentru tinerii sportivi și suporterii care vă susțin cu emoţie din tribunele stadionului Dr. Constantin Rădulescu, ci si un puternic simbol al identității locale, cu care oraşul nostru se poate mândri.

Avem dreptul să visăm la un parcurs european de succes în următorul sezon, care să confirme că sunteţi cea mai în formă echipă românească din Liga I. Felicitări, CFR 1907 Cluj! Felicitări Campionilor! Mulţumim,băieţi!

Cu respect, Emil Boc
Primarul municipiului Cluj-Napoca"

coral