Chiar dacă este secolul 21 și toată lumea are acces la internet și la informații, deseori este greu să îți găsești un loc de muncă. Diverși angajatori te cheamă la interviu și nu inspiră încredere sau promit că te sună, dar nu mai auzi niciodată de ei și tot acest proces devine prea complicat și fără nici un rezultat. Fiecare persoană are nevoie de o sumă de bani în fiecare lună pentru a se putea întreține și pentru a duce o viață cât de cât decentă.

Salariul minim pe economie nu este suficient pentru toate cheltuielile, mai ales dacă este un singur salariu care întreține o casă. Toată această fugă după locuri de muncă și rezultate negative, care nu se concretizează cu nimic la finalul lunii, este obositoare. Din acest motiv, Prime Studios oferă posibilitatea de angajare a femeilor interesate într-un studio de videochat. Orice persoană care lucrează pentru ceea ce are, este de apreciat. Atâta timp cât nu furi sau nu încalci legea pentru bunuri materiale, este de apreciat că lupți pentru o viață mai bună.

De ce să alegi acest studio de videochat?

Acest studio videochat Bucuresti se deosebește de celelalte studiouri din aceeași nișă, prin faptul că este printre cele mai bine cotate din industria adult, îi pasă de starea angajatelor și investește timp și bani pentru acestea. Fiecare angajată are parte de ajutorul necesar încă de la începutul angajării, dar și pe parcurs dacă are nevoie.

Persoanele care nu au mai lucrat în domeniu sunt învățate, pentru că acest studio are propriile reguli și valori după care se ghidează, de aceea se și diferențiază de alte afaceri de acest gen. După primele luni de muncă vei simți o schimbare semnificativă cu privire la starea materială. Vei deveni independentă financiar încă de la început, pentru că după prima lună lucrată vei primi ca bonus 500 de dolari, ca dovada a faptului că poți avea și beneficii extra și munca îți este apreciată.

Loc de muncă la studio sau în mediul exterior?

Dacă te-ai săturat să ai probleme cu spatele, cu frigul și alte elemente de acest gen, alege să lucrezi la videochat. Dacă ai posibilitatea de a alege între un loc de muncă afară, în frig sau căldură prea puternică, sau un studio aranjat, elegant și cu mediu

perfect, ce ai alege? Cred că orice persoană ar alege a doua variantă.

Prime Studios dispune de spații de lux, iar calitatea serviciilor, cât și mediul de lucru plăcut, sunt unele dintre cele mai importante criterii după care se bazează. Este important ca fiecare angajată să se simtă confortabil și să vină cu plăcere la muncă, obligativitatea fiind exclusă din această ecuație.

Program de lucru indirect proporțional cu salariul atractiv

Un aspect important este menținerea angajatelor la fel de motivate și interesate de acest loc de muncă și găsirea altor modele noi. Fiecare model are libertatea de a alege cum decurge fiecare ședință online cu clienții, nefiind obligate la nici un compromis sau acțiune care le face să se simtă incomod.

Este un loc de muncă ce permite organizarea programului așa cum îți dorești și cum poți ajunge. În acest sens, în fiecare săptămână de muncă, angajatele pot alege intervalul orar în care vor să lucreze. Sunt posibile 3 schimburi, astfel încât fiecare să poată avea și alte activități în afara muncii, atunci când vor. Salariile sunt atractive și există mereu posibilitatea de a primi bonusuri.

Dacă aduci o nouă angajată ai parte de 200 de dolari după prima lună de muncă a acesteia. Cea care petrece cele mai multe ore online într-o lună poate primi un city break pentru un weekend, pentru a se relaxa și pentru a reveni cu forțe proaspete la muncă. Un alt premiu este posibilitatea de a face o operație estetică pe care și-o dorește. Adevărul este că fiecare persoană are aspecte cu care nu este mulțumită la și este un bun prilej de a ridica stima de sine.

Clienți mulțumiți și angajate fericite

Este important ca la acest loc de muncă să vii cu plăcere și să nu fii stresată din diverse puncte de vedere. Din acest motiv, echipa are grijă ca fiecare model să aibă tot ce are nevoie și să beneficieze de orice serviciu, pentru a face orele de muncă mai facile și mai plăcute.

Cu cât angajatele lucrează mai cu plăcere, cu atât clienții vor fi mai mulțumiți, iar cei de la Prime Studios știu asta. Oferă chiar și ore de limba engleză pentru ca fiecare să se descurce să poarte conversații cu clienții de alte naționalități. Accesează site-ul pentru mai multe informații dacă ești interesată de oportunitatea de angajare la acest studio.

Contact:

Piața Victoriei (Metrou Victoriei)

0725 165 944

coral