Rică Răducanu, portarul de legendă al Rapidului și al întregului fotbal românesc, se confruntă cu mari probleme de sănătate. Ajuns la vârsta de 75 de ani, el se luptă de ceva timp cu niște dureri crunte la genunchi, iar situația s-a agravat în ultima perioadă.

Rică Răducanu a dezvăluit recent că medicul său i-a transmis faptul că de aceste dureri, care reprezintă urme ale accidentărilor suferite în cariera de fotbalist, nu va scăpa până la sfârșitul vieții.

Mai mult, fostul mare portar trebuie să fie operat de urgență la ambii genunchi, pentru a nu risca probleme mult mai grave, precum o embolie, care ar putea duce chiar la deces.

Rică Răducanu a dat noi detalii despre problemele de sănătate care îl macină atât de mult în ultima perioadă

Simbolul Rapidului a vorbit în exclusivitate pentru playsport.ro despre acest subiect.

Rică Răducanu a confirmat diagnosticul medicului și a explicat că aceste probleme sunt extrem de serioase. El acuză dureri foarte mari, dar momentan amână intervenția chirurgicală, deoarece a recunoscut că se teme foarte tare de aceasta.

Este o problemă foarte serioasă, nu e de glumă. Nu mai am cartilagii deloc, trebuie să mă opereze la ambii genunchi. de-abia mai merg, vai de capul meu ce dureri am. Mai aștept însă un pic, până după Sărbători. Mi-e frică de operație, foarte tare frică, dar prin câte am trecut cu sănătatea, voi trece și acum. Mi-e frică și de moarte, rău de tot. Seara am niște vise tot mai urâte, mă sperie și mă răscolesc. Acum filmez la tv o emisiune, să mai și zâmbim!”, a declarat el pentru playsport.ro.

„Nu mai am deloc moral!”

Cunoscut de lumea fotbalului, și nu numai, ca un om extrem de jovial, mereu cu zâmbetul pe buze și pus pe glume, Rică Răducanu a recunoscut că aceste probleme de sănătate l-au afectat foarte mult și din acest punct de vedere.

Am ajuns să mă certe nevasta. Eu eram mereu cu glumele, le țineam moralul sus la toți, acum nu mai am eu deloc moral. A fost și pandemia asta, mie nu îmi place deloc să stau singur, izolat. Iar acum vin toate problemele din spate, de când eram sportiv. Nici mișcare nu mai pot să fac, din cauza genunchilor. Mai jucam și eu un tenis cu piciorul, din astea, că de alergat nu se pune problema.

Domn doctor mi-a zis, „Rică, de astea scapi la morgă”. Că doar când ești mort nu te mai doare nimic. Eu mereu am avut dureri, de când m-am apucat de sport. Dar acum mor de nervi că nu mai pot să mă mișc. Noroc că lumea mă iubește, mă caută. Asta m-a ajutat mult, sper să mai audă lumea de mine, de glumele mele”, a spus fostul portar recent la Prima TV. coral