Daniela Crudu a socat intreaga tara, dupa ce a sunat la 112 si a anuntat ca a fost snopita in bataie.

Iubitul Danielei Crudu a socat pe toata lumea nu numai cu faptul ca a batut-o pe vedeta, dar si cu declaratiile pe care le-a facut dupa acest incident. Seco Dubravko a vorbit cu sora brunetei si nu este deloc ingrijorat de cele intamplate.

„Mi-a spus ca, daca Daniela are nevoie de ceva, sa-l sune. Lui nu i se pare grava situatia„, a declarat Ana, sora fostei asistente TV.  Vedeta a ajuns sa fie de nerecunoscut din cauza loviturilor in fata pe care le-a primit. In urma acestei batai, Daniela Crudu s-a ales cu piramida nazala fisurata si cu mai multe vanatai la nivelul fetei.

In urma bataii incasate, fosta asistenta TV s-a ales cu rani grave, iar acum este acasa la tatal ei, unde este ingrijita de familie. Daniela Crudu a facut declaratii socante despre starea ei de sanatate. Vedeta este extrem de speriata si nu mai vrea sa auda sub nicio forma de croat.
Cine este Sego Dubravko

Sego Dubravko are afaceri imobiliare in majoritatea statiunilor din Croatia. Mai exact, detine un hotel de 4 stele in statiunea Tisno, dar si apartamente pe care le inchiriaza in regim hotelier in statiunile Dubrovnik, Hvar, Split. Averea omului de afaceri se ridica la peste 6 milioane de euro, scrie Romania TV.

coral