Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, dupa ce masina pe care o conducea a parasit carosabilul si a intrat in mai multi copaci intre localitatile Navodari si Sacele din judetul Constanta. Tatal creatorului de moda le-a declarat anchetatorilor ca fiul sau se indrepta spre Valcea, conform stirileprotv.

Designerul Razvan Ciobanu a rulat cu autoturismul aproape un kilometru in afara soselei. Trupul acestuia fost descoperit de un localnic langa masina distrusa, luni, in jurul orei 7. Razvan Ciobanu se afla cu fata in sus, cu mainile ridicate din coate, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.

La locul accidentului unde a murit designerul Razvan Ciobanu au fost descoperite doua carti de identitate. Una ii apartine creatorului de moda, iar cealalta unui tanar din Calarasi, noteaza stirileprotv.

Surse din randul anchetatorilor precizeaza ca Razvan Ciobanu venea dinspre Mamaia. Deocamdata, nu se stie de ce se afla pe DJ 226, intre localitatile Navodari si Sacele.

Tatal lui Razvan Ciobanu le-ar fi declarat politistilor ca fiul sau se indrepta spre Valcea, insa drumul pe care circula nu duce spre Valcea, potrivit sursei citate.

Creatorul de moda Razvan Ciobanu a murit luni dimineata, dupa ce masina pe care o conducea pe DJ 226, intre localitatile Navodari si Sacele, a parasit carosabilul si a intrat in mai multi copaci.

coral