Lavinia Pirva a nascut de curand primul ei copil si atat ea, cat si sotul ei, Stefan Banica sunt in culmea fericirii. Asa cum era de asteptat, toata lumea voia sa vada primele imagini cu bruneta, dupa ce a devenit mamica.

De curand, Lavinia Pirva a fost surprinsa intr-o benzinarie din Capitala, la scurt timp dupa ce a nascut primul ei copil. Imbracata lejer, cu o pereche de colanti, un tricou sport si o pereche de papuci albi, extrem de comozi, nemachiata si cu cateva kilograme in plus, Lavinia Pirva a venit pentru a cumpara cateva sandvisuri.

Dupa cateva minute bune in care a vorbit la telefon in masina, Lavinia Pirva s-a plimbat mai apoi printre rafturi si, dupa cateva minute, proaspata mamica a ales 3 sandvisuri de pe raft, dar nu inainte de a discuta cu vanzatoarea si de a se asigura ca acestea contin ceea ce isi doreste: piept de curcan!

Grijulie, cu ochelarii de soare la ochi pentru a nu fi recunoscuta, Lavinia Pirva si-a achitat produsele achizitionate si s-a grabit sa plece, caci viata de mamica e una grea si implica multa responsabilitate, dar si mult timp petrecut alaturi de copil, asa ca nu a zabovit prea mult, prin benzinarie!

Desi a ramas cu cateva kilograme in plus in urma sarcinii, asa cum era si normal, Lavinia Pirva are un tonus de invidiat si a stiut ce trebuie sa poarte, pentru a arata bine chiar si la banalele cumparaturi. Chiar si asa, tricoul mult prea scurt pe care l-a purtat Lavinia Pirva in momentul in care paparazzii spynews.ro au surprins-o a lasat la vedere bandajul de pe burtica vedetei, pesemne ca a nascut prin cezariana.

coral