Marina ”Plusica” de la Puterea Dragostei a parasit emisiunea, ea fiind descalificata.

 Dupa ce a suferit saptamani la rand din cauza lui Daniel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, de care Marina s-a indragostit, blonda a hotarat sa plece din emisiune.

Decizia ei a fost clara si atunci cand Andreea Mantea i-a spus ca singura modalitate sa plece din casa cand vrea ea este prin descalificare, adica fara posibilitatea de a fi votata de telespectatori pentru a se reintoarce in show, Marina nu a dat inapoi.

„M-am gandit deja, am luat deja decizia. Nu o s-o schimb, am argumente. Am facut o lista in mintea mea cu argumente. De ce sa plec a fost mai puternic decat sa raman. Voi pleca! Nu ma mai simt bine din cauza certurilor din casa, nu cred ca am cum sa ma indragostesc aici, am probleme medicale si vreau sa ma tratez in tara. Si sunt si jignita!”, a declarat Marina ”Plusica” de la Puterea Dragostei.

Marina a plecat de la Puterea Dragostei. S-a intors imediat in Romania si s-a intalnit cu fostii ei colegi de emisiune, cu cei care i-au ramas prieteni, Stefania si Adelin, dar si cu cel despre care spune ca i-a furat inima – Daniel.

Cum a ajuns in tara, Marina a simtit nevoia unei transformari de look, asa ca blonda Plusica este acum la par, o nuanta de mov, culoare asemanatoare cu cea avuta de Bianca la intrarea in casa de la Puterea Dragostei.

coral