Vedetele au ajuns in Filipine si sunt gata de aventura Asia Express. Alina Ceusan, Carmen Grebenisan, Razvan Fodor, Chef Bontea, Nico si fiica ei, Florin Ristei si fratele lui, Speak si iubita lui, Stefania, Adda si sotul ei, Catalin, Maria Buza si Lia Bugnar, Alex Velea si Mario Fresh se afla acum intr-un sat,  langa Manila si au publicat deja primele imagini pe contul de Instagram.

Chef Sorin Bontea a postat, pe Instagram, cateva imagini din Filipine.

„Deocamdata vedem care este treaba prin Filipine. Presimt ca in scurta vreme raman fara telefon si plec la autostop’, a scris Bontea pe Instagram.

Si Razvan Fodor a postat imagini pe contul de socializare. „Am ajuns dupa aproape 30 de ore undeva la sud de Manila, dupa 13 ore de la Istanbul si alte doua ore de la Bucuresti la Istanbul.

Suntem in Filipine, intr-o zona ploioasa, umezeala pe care o stiu, caldura mare. Probabil, aceasta este ultimul video pe care il fac.

Contul meu va fi luat cu asalt de catre nevasta-mea, care va primi din partea productiei niste poze, din cand in cand si va mai posta pe pagina mea de Instagram. Pana atunci, va pup, urati-mi bafta!’, a spus el, potrivit VIVA!.

Carmen Grebenisan, care face echipa cu Alina Ceusan in Asia Express – Drumul Comorilor, a simtit deja ce inseamna aceasta competitie  dura

„Am mers in spatele hotelului sa facem niste exercitii si m-am umplut de furnici rosii pe picioare. Nu stiam ce ma pisca asa tare si cand am verificat, eram intr-un musuroi. Aventura a inceput! Stam cu mari emotii ca nu stim cand incepe totul.

La un moment dat, am adormit putin si a sunat telefonul. Ne-am speriat, am crezut ca incepe, verificam daca avem bagajul facut… Nu stim ce se va intampla!’, a spus Carmen.

Oase, coprezentator la Asia Express

Dupa ce a trecut cu brio prin experienta de concurent, Oase va incepe de data asta o noua aventura.

„Am emotii la fel de mari ca atunci cand eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasa cu gandul sa ma distrez orice s-ar intampla, acum simt cum imi apasa ceva pe umeri..cred ca presiunea.

Postura asta e noua pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a placut atat de mult experienta Asia Express, m-am bucurat asa tare sa vad locurile prin care am fost, incat acum voi fi ghidul celor de acasa.

Le-am pregatit o calatorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine si Taiwan, la pachet cu tot felul de povesti despre aceste locuri”, a declarat Oase. coral