Au aparut primele scene intime la Survivor Romania, iar in centrul atentiei s-a aflat Elena Ionescu, ex-Mandinga. Concurenta s-a despartit de sotul ei, Dragos Stanciu, dupa doar un an de casatorie, iar la inceputul lunii septembrie a anului trecut a dat fanilor, pe retelele de socializare, aceasta veste neasteptata.

„Sunt foarte bine. Am toate motivele, am ce e mai de pret in viata asta, un copilas atat de frumos. Merg mai departe pentru ca am pentru ce. Nu sunt nici prima, nici ultima. Viata e facuta s-o traim spontan, asa cum nu te astepti. Asta este cea mai buna alegerea pe care am facut-o in momentul de fata amandoi. Dragoste cu forta nu se poate”, a spus Elena Ionescu dupa despartire.

Elena Ionescu si Cezar au aparut extrem de apropiati in fata telespectatorilor, iar acestia au tras concluzia deja ca ”se pregateste ceva” la nivel sentimental. Poate ca nu este decat o simpla apropiere ”colegiala”, insa imaginile au fost sugetive.

”Iti multumesc din suflet, Elena”, i-a spus Cezar, ”sa dea Dumnezeu sa fie bine”. Iar Elena Ionescu, dupa cum se poate observa in imaginile de la Kanal D, s-a cuibarit la pieptul acestuia. ”Incet, incet, lucrurile se vor aseza”, a mai spus Cezar, in timp ce Elena Ionescu  a replicat. ”Sa ramai asa, Tatiana trebuie sa fie mandra de tine”. ”Ai vazut ca am tinut cu toata lumea, am fost egal”, a continuat Cezar, iar Elena Ionescu i-a marturisit ca, din punctul ei de vedere, este singurul care merita sa ramana in competitie pana la final. ”Asta inseamna sa fii barbat, stii? Asta inseamna sa fii om, in primul rand”, a mai spus Elena Ionescu.

coral