Ryanair, compania aeriană Nr. 1 a Europei, a sărbătorit ieri, 2 aprilie, primele sale zboruri din Cluj, cel de-al treilea aeroport românesc de pe care operează, prin lansarea noului serviciu către Londra Southend, parte a programului Vara 2019, care va fi operat cu o frecvență de trei zboruri săptămânale, și care va livra peste 50,000 de clienți pentru Aeroportul Cluj în acest an. 

Clienții români și vizitatorii pot acum să-și rezerve vacanțele de vară către Londra Southend, bucurându-se de tarife mai mici și de îmbunătățirile pentru experiența clienților, ca:

  • Tarife mai mici – găsește un tarif mai mic în 3 ore, primește diferența de preț plus 5€ credit în MyRyanair
  • Punctualitate – target de 90% (excl. ATC) sau 5% reducere pentru următoarea lună la tarifele aeriene
  • Carta Atenției pt. Clienți – reclamațiile EU261 vor fi procesate în 10 zile, asistență 24/7, conectare în 2 minute
  • Atenție pentru clienți – Perioadă de grație de 48 de ore pentru modificări gratuite la rezervări
  • Îmbunătățiri de mediu – contribuție pentru emisiile de carbon și fără plastic în 5 ani
  • Noi opțiuni Ryanair Choice – Tarif anual de 199€ pentru locuri gratuite, fast-track și îmbarcare prioritară. pt. oaspeții frecvenți
  • Îmbunătățiri digitale – opțiune nouă de căutare a tarifelor, tichete pentru evenimente sportive, ghiduri de călătorie și acces mai rapid de pe mobil

Pentru a sărbători, Ryanair a lansat o vânzare promoțională cu tarife de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, care sunt disponibile doar pe Ryanair.com și care trebuie rezervate până la miezul nopții, vineri, 5 aprilie.
Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Ryanair este încântată să lanseze prima sa rută din Cluj către Londra Southend, care va fi operată cu o frecvență de trei zboruri săptămânale și e parte a programului Vara 2019. 

Pentru a sărbători scoatem la vânzare locuri de la doar 14.99€, pentru călătorii în aprilie și mai, disponibile pentru rezervări până la miezul nopții, vineri, 5 aprilie. 

Deoarece se vor vinde rapid, dar și pentru a nu rata această promoție specială, clienții trebuie să se grăbească și să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Viorel Federiga, Președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a precizat:

Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj este o motrice puternică de creștere economică și continuă să aibă un rol cheie în eforturile noastre de dezvoltare a regiunii, de stimulare a turismului în zonă și de îmbunătățire a sistemului de transport. Ryanair este o companie aeriană binevenită pentru Aeroportul Cluj.

Noul zbor anunțat este dovada capacității de dezvoltare a aeroportului și subliniază importanța continuării eforturilor noastre de a utiliza acest aeroport ca un magnet pentru activitatea economică a județului Cluj.

David Ciceo, Directorul General al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj, a declarat:

„O dovadă concretă a unei rețele puternice de rute este diversificarea continuă a destinațiilor și companiilor aeriene. Odată cu adăugarea acestui nou serviciu aerian, suntem încântați să aducem renumitul transportator low-cost Ryanair la Cluj și să continuăm să consolidăm reputația puternică a aeroportului în aviația civilă și rolul său esențial ca cel de-al doilea cel mai mare aeroport din România.

Asteptăm cu nerăbdare evoluția și creșterea parteneriatului nostru cu Ryanair. Toate realizările noastre de până acum în ceea ce privește rețeua de operatori aerieni demonstrează în mod evident că susținerea activității și dezvoltării aeroportului a fost o decizie bună pentru comunitatea clujeană și pentru toți locuitorii din Transilvania.”

coral