Soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a fost în Bulgăria, acolo unde Elena Udrea este reținută și a primit un mesaj din partea acesteia. În mesaj, Elena Udrea susține că este supusă unei ilegalități și unei nedreptăți, dar cel mai mult o supără faptul că nu poate fi alături de fiica ei.

”După vizita mea de ieri în Bulgăria, Elena doreşte să vă transmită gândurile ei:

“Vă mulţumesc tuturor celor care aţi înţeles că sunt arestată ilegal, cu încălcarea Constituţiei României şi a Deciziei CJUE, deopotrivă! Vă mulţumesc tuturor celor care mă susţineţi direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimaţi în mod public. Este nu doar cauza mea, ci şi cauza apărării Constituţiei.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment şi îmi dă speranţă că nedreptatea şi nelegalitatea la care sunt supusă, vor lua sfârşit în curând.

Le mulţumesc tuturor celor care se roagă pentru mine şi fetiţa mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pt a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine, şi care acum înţelege că mama ei nu mai este acasă, deşi i-am promis că vom fi de Paşte împreună!

Vă întorc gândurile bune şi mă rog la rândul meu, că nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”

#elenaudrea”, se arată în mesajul transmis de Elena Udrea.

Ce spune avocatul Tudorel Toader despre cazul Elenei Udrea

Avocatul Elenei Udrea, Tudorel Toader, a făcut o postare pe o rețea de socializare prin intermediul căreia a oferit detalii cu privire la condamnarea definitivă a Elenei Udrea.

„O simplă precizare!
Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la pedeapsa de 6 ani închisoare cu executare, prin decizia penală nr. 93 din 05 iunie 2018, pronunțată de către ICCJ.
La data de 23 noiembrie 2018, prin avocatul ales, Elena Udrea a formulat contestație în anulare, executarea deciziei fiind suspendată până la pronunțarea hotărârii de către CJUE.
Pe data de 04 aprilie 2022, a fost pusă în discuție aplicabilitatea hotărârii CJUE ori a deciziilor CCR. nu a fost judecat fondul cauzei.
Pe data de 07 aprilie 2022 a fost respinsă contestația în anulare!
PS: Peste trei ore acest mesaj va fi șters, în speranța faptului ca unii îl vor fi înțeles!”
, a transmis Tudorel Toader pe o rețea de socializare.

Reamintim faptul că Elena Udrea are de ispășit o pedeapsă de șase ani, primită prin sentința dată de ICCJ în Dosarul Gala Bute. Udrea a acuzat că este o victimă a opresiunii politice în România și a cerut ca Bulgaria să nu o extrădeze.

coral