Denisa Manelista a trecut prin lucruri îngrozitoare, din cauza bolii necruțătoare ce i-a adus sfârșitul, la doar 27 de ani. Artista a fost obligată să cânte chiar dacă se știa că mai are puțin de trăit, după cum a dezvăluit un apropiat al ei, pentru redacția Playtech-Impact.

”Denisa aflase că era bolnavă și s-a dus să cânte. S-a zvârcolit pe jos de durere, în aeroport”

Deși au trecut trei ani și jumătate de la moartea Denisei Manelista, continuă să iasă la iveală detalii uimitoare despre ea. Florin, soțul Adelinei Răducu, sora Denisei, a făcut acuzații șocante a adresa impresarului artistei, Florin Pește. Acesta ar fi dus-o pe solistă să cânte în Germania, deși ea avea dureri cumplite.

”Aflase că e bolnavă și s-a dus în Germania să cânte. L-a sunat pe acel impresar nenorocit și i-a spus că nu mai poate de durere, se zvârcolea pe jos în aeroport. Ăsta a fost ultimul ei concert, după Paște nu s-a mai dus la cântări. Nu o să putem niciodată uita! Mai ales ultima imagine cu ea, când era în casă, întinsă pe jos, resuscitată, cu medicii deasupra ei. Când se apropie anumite date, cum e ziua ei acum, amintirile te răscolesc. Pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Unii medici ne dădeau speranțe, alții ne-au zis clar în față: atât mai are de trăit!”, a spus el, pentru redacția Playtech-Impact.

Impresarul Denisei, în conflict cu toată familia ei

Denisa Răducu a murit pe 23 iulie 2017, după ce a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular. Frumoasa artistă a încercat şi tratamente complementare, naturiste, însă, din păcate, acestea nu au avut succes. S-a stins acasă, vegheată de familie, după o luptă lungă cu boala. Atunci, s-a spus că artista ar fi clacat din cauza oboselii, deoarece avea foarte multe concerte stabilite de impresarul Florin Pește și ar fi stat multe ore la studio.

În afară de acuzațiile aduse de cumnatul Denisei, tatăl ei, Emilian Răducu, a reclamat faptul că impresarul ei a vândut drepturile de autor ale artistei, iar cu banii obținuți și-a cumpărat o maşină de lux. De la data de 14 noiembrie 2012, Denisa apare pe listele artiştilor înscrişi la Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi (CREDIDAM), iar în anul 2014 ea încasase doar 800 de euro din difuzările pieselor.

 

coral