News Flash:

Prin programul “Permis pentru viitor”, tinerii cu posibilități materiale reduse pot face școala de șoferi gratuit

6 Ianuarie 2020
1031 Vizualizari | 0 Comentarii
Scoala de soferi

Prin programul “Permis pentru viitor” se acoperă costurile școlii de șoferi pentru tineri cu posibilități materiale reduse, pentru care acesta este o condiție sau poate fi un avantaj în obținerea unui loc de muncă sau în menținerea și extinderea atribuțiilor de serviciu existente.

În acest program se pot înscrie tineri din medii defavorizate cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani, care doresc să obțină permis de conducere de orice categorie (B, C sau D, inclusiv tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie). Solicitările de finanțare pot fi depuse online sau prin poștă până la 25 ianuarie 2020. Fondul programului este de 75.000 lei.

În cadrul celor patru ediții ale programuluide până acum, între anii 2015-2019, 70 de tineri au obținut permis de conducere: 60 categoria B, 8 categoria C, 1 categoria B96 și un carnet categoria B, automobil adaptat pentru persoane cu dizabilităţi. Alți 47 de beneficiari sunt programați pentru susținerea examenului sau se află în diferite faze ale cursurilor școlii de șoferi.

Programul este organizat anual pe bază de concurs de proiecte de către Fundația pentru Comunitate, din fondurile puse la dispoziție de compania MOL România. În cei patru ani de la prima lansare, programul a fost premiat de două ori pe plan național: la Gala Societății Civile 2018 și la Romanian CSR Awards 2017.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

program materiale reduse tineri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZC.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1112 (s) | 22 queries | Mysql time :0.041492 (s)