Prințul George a uimit întreaga lume la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a. De la funeraliile de stat ale monarhului nu au lipsit nici prințul George și sora sa, prințesa Charlotte, copiii prințului William și ai ducesei Kate Middleton. Ei au ajuns la catedrala Westminster însoțiți de părinți, iar fotografii prezenți la ceremonie le-au surprins reacțiile. Imaginile te vor emoționa profund!

Prinţul George a uimit întreaga lume la înmormântarea Reginei Elisabeta

Prințul George și prințesa Charlotte și-au însoțit părinții la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a. Copiii, de 9, respectiv, 7 ani, au ajuns la catedrala Westminster cu o mașină regală, în care s-au aflat și părinții lor. Prințul Louis, mezinul lui William și al lui Kate, în vârstă de 4 ani, nu a fost prezent la ceremonii.

Prințul George, care de fiecare dată amuza audiența cu reacțiile de la evenimentele regale la care participa, de data aceasta a impresionat prin atitudinea profundă pe care avut-o, în ton cu evenimentul, semn că, în ciuda vârstei fragede, a înțeles solemnitatea evenimentului. În imaginile care fac acum înconjurul lumii se poate vedea că cei doi micuți sunt triști și că asistă la ceremonia în care străbunica lor este condusă pe ultimul drum.

Prințul George a purtat un costum bleumarin și cravată neagră și stat în majoritatea timpului lângă tatăl său, îmbrăcat în uniformă militară. Prințesa Charlotte a purtat o pelerină neagră și o pălărie de aceeași culoare. Ducesa Kate Middleton, mama lor, a fost alături de micuți pe tot parcursul procesiunii, ținându-i de mână.

Presa străină scrie că prinții William și Kate s-au gândit mult dacă să își ia copiii cei mari la înmormântarea străbunicii lor, având în vedere că este un eveniment de mare anvergură. În cele din urmă, cei doi au hotărât ca micuții să participe la ziua înmormântării.

Copiii prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, absenți de la funeraliile Reginei

De asemenea, surse apropiate ale Familiei Regale au declarat pentru presa britanică faptul că William și Kate au fost sfătuiți de consilierii regali să îi ia pe micuți la eveniment, cu atât mai mult cu cât, prințul George este acum al doilea la tron pe linia succesiunii, după tatăl său, prințul William. În plus, consilierii au argumentat și că poporul britanic are nevoie să îl vadă pe micul prinț care va conduce regatul la funeraliile Reginei.

În ce-i privește pe copiii  prințului Harry și ai lui Meghan Markle, Archie și Lilibet, ei nu sunt participă la funeraliile străbunicii lor, iar asta pentru că ambii sunt prea mici pentru a participa la un astfel de eveniment.

Regina Elisabeta a II-a este înmormântată astăzi, la 11 zile de la decesul său, în castelul Balmoral. Este cel mai vizionat moment din istorie, iar ceremonia de înmormântare este una eminamente profundă. coral